Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Legyünk önmagunk! De mi van...

Legyünk önmagunk! De mi van ha a valódi énünket utálják mások?

Figyelt kérdés

Tipikus szöveg: légy önmagad, fogadd el magad, ne játszd meg magad!

De mi van, ha a valódi énünk egy balf**z?

Akkor is legyünk önmagunk?

2018. márc. 12. 20:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
53%
Nem lehet mindenkit szeretni. Lehet, hogy más meg beleszeret. :D he?
2018. márc. 12. 20:48
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Mit ertesz az alatt, h balf**z?
2018. márc. 12. 20:49
 3/16 anonim ***** válasza:
81%
A lényeg a hitelesség. Ha balf.sz vagy, légy balf.sz, még mindig elfogadhatóbb, mint egy professzornak látszani akaró balf.sz.
 4/16 anonim ***** válasza:
68%

Nagyon örülök a kérdésednek. Én is elgondolkodtam már ezen.

Nem lehet mérvadó a válaszom, mégis úgy vélem el kell fogadni a hibáinkat, természetünket. Ha felismerjük ezeket talán már attól megváltozunk és mások is elfogadnak bennünket.

5/16 anonim ***** válasza:
77%
Nekem azt mondták lehetnék őszintébb. Mióta az vagyok valahogy nem kedvelnek azok, akik ezt tanácsolták...
2018. márc. 12. 20:51
 6/16 A kérdező kommentje:

Pl. Azt értem ez alatt, hogy ha beszólnak neki, akkor képes nagyon durván visszaszólni. Meg, hogy nagyon őszinte, és egyenes (nem burkolja).

Véleménye van mindenről, amit meg is véd.

2018. márc. 12. 20:58
 7/16 anonim ***** válasza:
66%

Ha önmagam lennék, minden nap betörném legalább 3 ember orrát. Jogosan. Van önmérsékletem és nem teszem meg, helyette kerülöm azokat, akik kivívták, hogy betörjem az orrukat.

(egy nő)

2018. márc. 12. 21:11
 8/16 anonim ***** válasza:

Én is egy balfsz vagyok, de mostanában egyre jobban magam vagyok, legalább is úgy érzem. Sokkal kevésbé érdekel mások véleménye, és emiatt sokkal jobban is érzem magam, remélem egyszer eljutok a maximális leszaromsági szintre. :D

És igen, volt, aki azért nem bírt elviselni, mert túl őszinte voltam, meg túlságosan önmagam. Sajnáltam egy ideig, igazából még mindig sajnálom, de az élet megy tovább.

2018. márc. 12. 21:42
 9/16 Hootziher válasza:
Mindenképp! :) Akinek nem tetszik, annak az "álca" sem fog egy idő után! Merj magad lenni, a többi nem számít ;)
2018. márc. 12. 22:06
 10/16 anonim ***** válasza:
Legyél önmagad, de úgy hogy a pozitív részeid adod magadból, nem a negatívokat.
2018. márc. 12. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!