Legyünk önmagunk! De mi van ha a valódi énünket utálják mások?
Tipikus szöveg: légy önmagad, fogadd el magad, ne játszd meg magad!
De mi van, ha a valódi énünk egy balf**z?
Akkor is legyünk önmagunk?
Nagyon örülök a kérdésednek. Én is elgondolkodtam már ezen.
Nem lehet mérvadó a válaszom, mégis úgy vélem el kell fogadni a hibáinkat, természetünket. Ha felismerjük ezeket talán már attól megváltozunk és mások is elfogadnak bennünket.
Pl. Azt értem ez alatt, hogy ha beszólnak neki, akkor képes nagyon durván visszaszólni. Meg, hogy nagyon őszinte, és egyenes (nem burkolja).
Véleménye van mindenről, amit meg is véd.
Ha önmagam lennék, minden nap betörném legalább 3 ember orrát. Jogosan. Van önmérsékletem és nem teszem meg, helyette kerülöm azokat, akik kivívták, hogy betörjem az orrukat.
(egy nő)
Én is egy balfsz vagyok, de mostanában egyre jobban magam vagyok, legalább is úgy érzem. Sokkal kevésbé érdekel mások véleménye, és emiatt sokkal jobban is érzem magam, remélem egyszer eljutok a maximális leszaromsági szintre. :D
És igen, volt, aki azért nem bírt elviselni, mert túl őszinte voltam, meg túlságosan önmagam. Sajnáltam egy ideig, igazából még mindig sajnálom, de az élet megy tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!