Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most akkor tényleg velem van...

Most akkor tényleg velem van a baj?

Figyelt kérdés
Tegnap este megnéztük anyukámmal közösen a hivatlanok 2-őt! A film elég véres volt is ijesztő, de nem volt rossz! Viszont amikor kijöttünk a moziból anya hozzám se szólt, majd pedig mondta hogy nagyon reméli hogy nem voltam elájulva a filmtől, mert ha nekem ez tetszett akkor komoly gondok vannak velem! És a kocsiban azt is mondta, hogy az ő hibája mert rosszul nevelt, és majdnem sírva fakadt. Először én is arra gondoltam hogy tényleg nagyon rossz volt a film, de reggel mikor felkeltem mégkérdőjeleztem hogy mért is volt annyira rossz? A film kicsit néha vicces volt, izgalmas, ijesztő, hátborzongató, de én amúgy is szeretem a horror filmeket, anya pedig csak az én kedvemért ment el! És ma mondtam apának hogy legközelebb majd vele megyek el, mert ő nem fél! De azt mondta anya, hogy nem lesz legközelebb. Amúgy 14-éves vagyok.

2018. márc. 10. 17:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#9 Teljes egyetértésem! Így kell törődni vigyázva, óvva a gyereket! Le kalappal, viszont a fenék törlés szerintem elsieted, meg kellene várni míg férjhez megy, és akkor is inkább a férjet megtanítani a dologra.
2018. márc. 10. 21:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Jézusom, 9-es, szerintem meg nagyon gáz, hogy buborékban neveled a gyereked :D Csak az általad cenzúrázott könyveket olvashatja, illetve filmeket nézheti meg? :D Pár év múlva gondolom, amikor elkezd pasizni/csajozni, te fogod eldönteni, ki megfelelő számára és ki nem. Meg majd azt is te mondod meg, mikor lenne már ideje babázni, meg a születése után, hogy hogy kell nevelni, stb..

Az ilyen szülőknek lesznek életképtelen anyámasszonykatonája gyerekeik.

Az én szüleim szerencsére normálisak és sosem szóltak bele abba, milyen filmeket nézek vagy miket olvasok. És mondjak egy még felháborítóbb dolgot? Imádom a horrorfilmeket, illetve a thrillert, már kb 12 évesen horrorokat néztem szombat esténként, egy csomó könyvet is elolvastam a témában. És biztos nagyon nehéz elhinnetek, de nem lettem sorozatgyilkos, nem csatlakoztam semmilyen sátánista szektához és szabadidőmben nem szellemeket idézgetek :D

Remélem, sikerül feldolgozni!

2018. márc. 10. 23:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Lol, csak az első, kb 2 mondatot olvastam el és arra válaszoltam XD

Szóval vegyétek úgy, a válaszom inkább azoknak a szülőknek szól, akik viszont komolyan ezen elv szerint nevelik szegény gyerekeiket, mint amit a 9. válaszoló figurázott ki :D

2018. márc. 10. 23:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy anyád arra értette, hogy rossz volt a film? Mert valamiért nagyon lehúzzák most...nem tudom, én még nem láttam.
2018. márc. 11. 17:37
 15/15 A kérdező kommentje:
Anya azt mondta, hogy fölösleges pénzkidobás volt, de én ezt nem így gondolom.
2018. márc. 11. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!