Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most akkor tényleg velem van...

Most akkor tényleg velem van a baj?

Figyelt kérdés
Tegnap este megnéztük anyukámmal közösen a hivatlanok 2-őt! A film elég véres volt is ijesztő, de nem volt rossz! Viszont amikor kijöttünk a moziból anya hozzám se szólt, majd pedig mondta hogy nagyon reméli hogy nem voltam elájulva a filmtől, mert ha nekem ez tetszett akkor komoly gondok vannak velem! És a kocsiban azt is mondta, hogy az ő hibája mert rosszul nevelt, és majdnem sírva fakadt. Először én is arra gondoltam hogy tényleg nagyon rossz volt a film, de reggel mikor felkeltem mégkérdőjeleztem hogy mért is volt annyira rossz? A film kicsit néha vicces volt, izgalmas, ijesztő, hátborzongató, de én amúgy is szeretem a horror filmeket, anya pedig csak az én kedvemért ment el! És ma mondtam apának hogy legközelebb majd vele megyek el, mert ő nem fél! De azt mondta anya, hogy nem lesz legközelebb. Amúgy 14-éves vagyok.

2018. márc. 10. 17:26
1 2
 1/15 Libers Pertz ***** válasza:
45%
Marhaság, anyukád túl reagálja, mint általában az anyák. Viszont nagyon véres filmen szocializálódni 14 évesen tényleg nem a lehető legjobb ötlet.
2018. márc. 10. 17:29
 2/15 anonim ***** válasza:
23%

Jót akar anyukád, nem akarja, hogy pszichopata légy.

Amúgy tök gagyi mint a legtöbb horror film, de 14 évesen még fejlődsz, sodródsz. Bár én is néztem 14 évesen horrort, mégse befolyásolt. Az én időmben még a Freddy Krueger volt a mumus, hidd el, akkoriban nagyon rémísztő volt.

2018. márc. 10. 17:37
 3/15 anonim ***** válasza:
15%
Én soha nem ertettem, hogy mi a jó egy horrorfilmben, de ettől függetlenül, anyád túlreagálja a dolgot.
2018. márc. 10. 18:09
 4/15 anonim ***** válasza:
41%

Az a gond a szülőkkel hogy mindenki minta gyereket akar magának, aki eltér az átlagtól, elvárásoktól az már csak bánatot jelent stb.

Ezeket a szülőket bevinném egy javító intézetbe hogy nézzenek körül, beszélgessenek az ottaniakkal, kilépve a kapun biztos átgondolná hogy mit jelent a "félre nevelés"

25F

2018. márc. 10. 18:09
 5/15 anonim ***** válasza:
68%
#2: Jó, hát ennyi erővel a krimiktől is tiltani kell, hátha kedvet kap az emberöléshez.
2018. márc. 10. 18:11
 6/15 anonim ***** válasza:
11%
Így van ötös. Ne nézzen egy 14 éves krimit, mert még ihletet kaphat belőle. Pontosan, jó, hogy egyetértünk!
2018. márc. 10. 18:14
 7/15 A kérdező kommentje:
De anyámmal láttam az ANNABELLE-t, ANNABELLE 2-őt, Amitywille az ébredését, Boldog Halálnapot, Az összes Poirot és Miss Marple Filmet! Sőt még az Insidius Az utolsó kulcsot is.
2018. márc. 10. 18:44
 8/15 anonim ***** válasza:
65%
#6: Nem igazán értünk egyet.Én már bőven 14 éves korom előtt olvastam/néztem "indiános" könyveket, filmeket, de eszembe nem jutott bárkit megskalpolni.
2018. márc. 10. 18:57
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

Igen, 14 éves kislány ne nézzen krimit. Én is csak rajzfilmeket meg Disney-s vígjátékokat engedek neki nézni, a könyveit én veszem neki és csak szülői felügyelettel internetezhet. Hiszen még csak most fogja befejezni az általánost, még csak egy kisgyerek aki nem tudja megkülönböztetni a filmeket a valóságtól. Azt is csak legkorábban 16-18 éves korában fogom elmondani neki, hogy nincs Jézudka és Húsvéti nyuszi. Azt is csak akkor tanítottam meg neki, hogyan kell kitörölni a fenekét, mikor először megjött neki.

Nem engedhetem, hogy olyan dolgokhoz jusson a fejlődésben lévő agyacskája, amik nem abszolút rózsaszínek és vidámak. Az én lányom mindig az én pici babám fog maradni, nem engedem hogy felnőjön. Maradjon csak 100%-ig tudatlan és életképtelen, így teljesen rám van utalva.

2018. márc. 10. 20:37
 10/15 A kérdező kommentje:
Én fiú vagyok ha ez számít, és a Scooby-Doo-n nőttem fel!
2018. márc. 10. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!