A baratom nem szeretne szerintem hogy odakoltozzek hozza?
8 honapja vagyunk egyutt. Kb minden hetvegen utazom hozza,amit imadok csak rengeteg penzt visz el. 2200Ftcsak az oda ut +2200 vissza plusz bkv jegyek,plusz nem hagyom hogy mindent o fizessen igy egy hetvege alatt 8000Ft elmegy kb. Probaltam felvetni az otletet hogy mi lenne ha felkoltoznek hozza mert egyedul el a lakasaban,es o is mar mondta regebben de azota egyszer sem hozta szoba. Es most ugy veszem eszre mintha terelne. Nekem ez nagyon rossz igy mert anyagilag+testileg is faraszto. Alapszituacio jelenleg: lakom egy varosban
40km-el arrebb levo varosban dolgozom
Es o pedig 140km-re van tolem. Szoval 3 laki eletet elek.
Ti mit tennetek? Nagyon imadom ot csak olyan rossz ez. Foleg hogy heti 2 napot talalkozunk ami edes keves nekem.
Az exenek bezzeg 6 honap jaras utan felajanlotta hogy koltozzon oda hozza,velem meg ez van. Miert van ez? A siras kerulget emiatt.
Albira nem tudok felretenni mert egyetemre is gyujtok mellette plusz ugye a felutazasok....
Mit csinaljak?
Ha nem akarja, mi a kérdésed?
Megkérdezed, mondja meg NYÍLTAN, mit akar, és döntsön. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!