A baratom nem szeretne szerintem hogy odakoltozzek hozza?
8 honapja vagyunk egyutt. Kb minden hetvegen utazom hozza,amit imadok csak rengeteg penzt visz el. 2200Ftcsak az oda ut +2200 vissza plusz bkv jegyek,plusz nem hagyom hogy mindent o fizessen igy egy hetvege alatt 8000Ft elmegy kb. Probaltam felvetni az otletet hogy mi lenne ha felkoltoznek hozza mert egyedul el a lakasaban,es o is mar mondta regebben de azota egyszer sem hozta szoba. Es most ugy veszem eszre mintha terelne. Nekem ez nagyon rossz igy mert anyagilag+testileg is faraszto. Alapszituacio jelenleg: lakom egy varosban
40km-el arrebb levo varosban dolgozom
Es o pedig 140km-re van tolem. Szoval 3 laki eletet elek.
Ti mit tennetek? Nagyon imadom ot csak olyan rossz ez. Foleg hogy heti 2 napot talalkozunk ami edes keves nekem.
Az exenek bezzeg 6 honap jaras utan felajanlotta hogy koltozzon oda hozza,velem meg ez van. Miert van ez? A siras kerulget emiatt.
Albira nem tudok felretenni mert egyetemre is gyujtok mellette plusz ugye a felutazasok....
Mit csinaljak?
Ő miért nem utazik hozzád? Ha már így alakult, az lenne a minimum, hogy legalább felváltva utazzatok egymáshoz!
Nekem is sántít a dolog... Szerintem is van nője Pesten, de hogy nem jelent neki túl sokat ez a kapcsolat, az még biztosabb. Sajnálom.
EZ jó kérdés, ő miért nem megy hozzád soha?
Meg a másik, vajon mit szólna, ha nem mennél pár hétig?
Az a baj, hogy a válaszaid alapján nem bírnád ki... 1 hétig nem látnád, fél napig nem írna vissza, és már rohannál is fel hozzá, nehogy véletlenül elveszítsd...
azt én sem tartom kizártnak, hogy van ott is nője, ha nem is állandó, de alkalmi partnerei simán lehetnek.
Ezer oka lehet, hogy miért ilyen, de hogy te megalázod magad, az 100%.
Dehogy. Nincs senkije,es azert nem jon mert ott nala jobban elvagyunk,mivel egyedul el. Nem kell alkalmazkodnunk senkihez,es ezt en is belatom.
Ott sokkal jobb. Nagyon otthom erzem mar nala magam. Az elejen igazabol sokszor segitettem neki takaritani,lehet ezt erezte soknak de takaritonot akart hivni es mondtam,hogy minek ha itt vagyok en is..felesleges kifizetni 20 ezret erre. Lehet ez volt sok neki. Vagy nem tudom...
Oké hogy kényelmesebb neki így.
Mert neked mégsem hiszen egy csomó pénzt elutazol, azért csak kifáradsz. Akárhogy szépíted, akárhogy agyalsz nézd meg hogy ő mit vállal érted. Elutazik e hozzád hétvégen szó nélkül csak azért hogy lásson? Bérel e szállást hogy együtt legyetek? Tedd próbára. Kellesz e neki annyira hogy tegyen is a kapcsolatért? Ha nem megy utánad akkor csak egy készséges p.nci vagy aki rendelkezésre áll hétvégén. Nagy tepersz a pasiért kérdés hogy ő is?
Lehet azért is exe az exe, mert hozzáköltözött.
Két szobás lakása van, vagy csak egy? Mert én csak akkor költöznék össze valakivel, ha a párom, ha nem, hogyha lenne külön szobánk . Sokkal kényelmesebb, és kevésbé kell alkalmazkodni a másikhoz. Lehet az a baja, hogy az exével se tudtak hosszabb ideig meglenni egymás mellett. Az is lehet, hogy nem akarja elsietni.
A legegyszerűbb lenne, hogyha rákérdeznél, mert hidd el, nem fog "megijedni" és társai. Ha pedig mégis akkor az annyit is ért.
Ja, hogy te ezt SMS-ben, Facebook chat-en, viberen stb akarod megbeszélni?!
Akkor nem kell csodálkozni, hogy terel, éretlen kislány vagy hozzá képest. Ő egy komoly önálló férfi és nem pótapuka akar lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!