Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A baratom nem szeretne szerint...

A baratom nem szeretne szerintem hogy odakoltozzek hozza?

Figyelt kérdés

8 honapja vagyunk egyutt. Kb minden hetvegen utazom hozza,amit imadok csak rengeteg penzt visz el. 2200Ftcsak az oda ut +2200 vissza plusz bkv jegyek,plusz nem hagyom hogy mindent o fizessen igy egy hetvege alatt 8000Ft elmegy kb. Probaltam felvetni az otletet hogy mi lenne ha felkoltoznek hozza mert egyedul el a lakasaban,es o is mar mondta regebben de azota egyszer sem hozta szoba. Es most ugy veszem eszre mintha terelne. Nekem ez nagyon rossz igy mert anyagilag+testileg is faraszto. Alapszituacio jelenleg: lakom egy varosban

40km-el arrebb levo varosban dolgozom

Es o pedig 140km-re van tolem. Szoval 3 laki eletet elek.

Ti mit tennetek? Nagyon imadom ot csak olyan rossz ez. Foleg hogy heti 2 napot talalkozunk ami edes keves nekem.

Az exenek bezzeg 6 honap jaras utan felajanlotta hogy koltozzon oda hozza,velem meg ez van. Miert van ez? A siras kerulget emiatt.

Albira nem tudok felretenni mert egyetemre is gyujtok mellette plusz ugye a felutazasok....

Mit csinaljak?

2018. márc. 7. 18:59
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
70%

A körülményekre tekintettel én úgy gondolom,hogy nem kell attól félned,hogy elijeszted.Ha nem lenne ekkora távolság közöttetek,akkor joggal gondolhatná,hogy erőszakoskodsz az odaköltözéssel,de így nem.

Nyugodtan kérdezz rá.Ha nemet mondd,akkor biztos meg fogja indokolni.

2018. márc. 7. 19:22
 12/31 anonim ***** válasza:
81%

Ha te igényled őt napi szinten,ő pedig téged nem,akkor máris ebben a dologban nem egyeztek,és szerintem ez egy fő kérdés egy kapcsolatban.

Ha én szeretem a páromat,és ráadásul látom az anyagi,fizikai és időráfordítási velejáróit a találkozásoknak,akkor alap,hogy megoldást találjunk ezekre,a ti esetetekben az odaköltözést.

Ez a kapcsolat sántít az ő részéről,hamis és igazságtalan.

Imádod őt,de sajnos el kell gondolkozni a dolgokon,mert bele fogsz bolondulni.

Mellesleg saját véleményem szerint ezek a heti pár nap talik messze messze 100-200 km-ekre nem működnek hosszú távon.

Szerintem nem vesz téged komolyan,akármennyire rossz érzés,lépj ki ebből a kapcsolatból.

2018. márc. 7. 19:24
 13/31 anonim ***** válasza:
90%

Közben már leírtam a lényeget :)

Ha annyival elijeszted, hogy rákérdezel, hogy egyáltalán szeretne-e összeköltözni, akkor soha nem volt ez komoly kapcsolat. Lehet velem van a baj, de nem inkább tiszta vizet kéne önteni a pohárba és nem ülni évekig a meleg fosban, utána meg sírni, hogy elpazaroltad az éveket? Ha jogos problémája van veled, akkor azon meg javítani kéne, mert kevés eséllyel fog megoldódni az idővel.

2018. márc. 7. 19:26
 14/31 A kérdező kommentje:
Ertem amit irtok,csak nem lehet hogy ez korai neki? Vagy nem tudom.... felek felhozni rendesen. Mondjuk az nekem mindenkepp fura hogy az exenel fel ev utan elojott ez a kerdes pedig o pesti,en meg ennyit utazom es...
2018. márc. 7. 19:27
 15/31 A kérdező kommentje:
Ahh nem menem. Felhoztam neki megint,es igazabol a terelest latom rajta. Raakaszkodni meg nem fogok.Valahogy akkor megoldom meg ezeket a felutazgatasokat...
2018. márc. 7. 19:29
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

De hogyan terel?Mit mondd?

Azt,hogy majd később megbeszélitek?

2018. márc. 7. 19:31
 17/31 A kérdező kommentje:

Nem. Teljesen masrol kezd el beszelni. Vagyis igy mondja hogy aha jo lenne es gyorsan leir egy oldalas szoveget masrol.

Szerintem ez eleg komoly tema es nem kene ilyenkor komolyan beszelni rola? Vagy tulreagalom?

2018. márc. 7. 19:35
 18/31 anonim ***** válasza:
74%

Akkor tisztázom a helyzetet, mert te még nem látsz túl a rózsaszín ködön.

Te minden hétvégén felrohangálsz hozzá, heti szinten 8000-10000 forintokat költesz miatta.

Ő soha nem megy hozzád és még az sem zavarja, hogy ennyi pénzt költesz rá, sőt, örömmel veszi, ha magadnak fizeted pl. a kajádat.

Te szeretnél hozzá költözni, ő nem szeretné, hogy hozzá költözz. Te már attól is rettegsz, hogy beszélj vele, mert attól félsz, hogy elveszíted.

Totálisan megalázod saját magadat, egy olyan valakiért, akinek 10-es skálán nagyjából 2 pontot érsz.

Teljesen egyértelmű, hogy NEM AKARJA, hogy együtt éljetek, neki bőven elég, hogy hetente 2 napra felmész, kis filmnézés, pizzázás, szex, aztán húzzál szépen haza.

Neki ennyire kellesz, ez tiszta. Te viszont szinte már betegesen oda vagy érte, már ott tartasz, hogy el sem tudod képzelni nélküle az életedet, pedig elég fiatal lehetsz még, és nyilvánvaló, hogy nem ő az igazi.

Ha felhozod neki ezt a témát, és ő emiatt szakít veled, akkor szerinted utána még érdemes lenne ezért a kapcsolatért küzdeni? Ha azért kidob, mert vele akarsz lenni, akkor szerinted szeret?

Nézz jó mélyen magadba, meg a kapcsolatotokba, mert ez a csávó csak a hétvégékre használ téged, te pedig bambán vigyorogva hagyod neki, mert annyira bele vagy zúgva.

Az elején még talán tényleg gondolkodott rajta, hogy odaköltözz, de most már biztos, hogy nem akarja. Gondold át, vajon miért?

Segítek: mert nem vagy annyira fontos neki. Mert egyáltalán nem tervezi veled a jövőjét. Mert nem szerelmes beléd. Mert nem akar veled együtt élni.

Teljesen tiszta a helyzet, csak meg kell látnod.

Ne aggódj, csak jobban jársz, ha az ilyentől megszabadulsz. Hamar találni fogsz olyat, aki szeret és megbecsül, nem kell leragadnod az első baromnál.

2018. márc. 7. 19:44
 19/31 anonim ***** válasza:
86%

Közben látom, amiket írogatsz... kérlek, ne legyél ennyire naiv és buta. Annyira nem méltat a csávó, hogy legalább egyenes és őszinte választ adjon, te meg beletörődsz, szépen lehajtod a fejed, hogy akkor inkább kussolsz és megoldod továbbra is a felutazásokat...

Cseléd vagy? Rabszolga? Bohóc? Idióta? Mert most pont úgy viselkedsz, mintha mind a 4 lennél.

Komolyan ennyit megér neked egy full átlag pali, egy utolsó senki, aki tojik rád, hogy teljesen hülyét csinálsz magadból és elpazarolsz rá egy kisebb vagyont, meg a fiatal éveidet?

Meddig fogsz még nyelni?

2018. márc. 7. 19:47
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tényleg nem akarja,sajnos.Nem egy egyenes ember,mert simán megindokolhatná.Valószínűleg nem biztos magában.
2018. márc. 7. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!