Normális, hogy még mindig így érzek ennyi idősen?
Figyelt kérdés
Egyszerűen elveszettnek érzem magam. Nem tudom, hogy ki vagyok, mi vagyok, nem találom önmagam. 18/L2018. márc. 3. 21:47
1/4 anonim válasza:
semmikép sem normálatlan :D
én is igy vagyok
2/4 anonim válasza:
Hát nyugi ez sajnos később sem nagyon fog változni :D olyan nagyon nagy mértékben.
Persze, hogy normális azt sem tudod mit akarsz vagy egyáltlaán mit tudsz csinálni az életben ezáltal nincs viszonyitási alapod sem saját magadhoz.
Majd alakul...
3/4 anonim válasza:
Én is így vagyok ahogy sok fiatal sorstársunk is.Szerintem ez már egy enyhébb társadalmi betegségnek is számíthatna jelen korunkban .
4/4 anonim válasza:
Fel a fejjel! A mai világban már én sem szívesen lennék 18 újra. Nem irigyellek titeket. Légy erős és keresd a saját utad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!