Csak a prostik szőrtelenitenek, és járnak nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
A kérdés fiktiv. Egy másik kérdés kapcsán született,ahol a szörtelenités kapcsán a prostik vannak emlegetve erősen. Magyarországon tényleg itt tartunk h aki igényes magára kicsit is,vagy épp törödik magával, az egészségével ,szürésre jár,az prosti aki p cs..ját mutogatja. :O2018. márc. 3. 17:24
21/23 anonim válasza:
Az igényesség semmilyen szinten nem függ össze a nemiszerv szőrzetével. Nem mindenki visel őserdőt ott, borotválás nélkül sem.:-) A viszketés a kiborotvált, kipattogzott bőrre jellemző (ami tényleg csodás és igényes látvány lehet:D), meg a tisztálkodás hiányára, esetleg a nemi betegségekre, nem a szőrzet miatt van.
22/23 anonim válasza:
"A viszketés a kiborotvált, kipattogzott bőrre jellemző (ami tényleg csodás és igényes látvány lehet:D), meg a tisztálkodás hiányára, esetleg a nemi betegségekre, nem a szőrzet miatt van." - Akkor én vagyok a kivétel, mert sem kiborotvált kipattogzott bőr, sem tisztálkodás hiánya, sem nemi betegség nem áll fenn nálam, de ha hagyom megnőni, akkor viszket és kész. Nem vagyunk egyformák, nem egyforma a testünk, nem egyforma a bőrünk. Én allergiás vagyok a szúnyogcsípésre is, sok más ember meg nem, ettől még egészséges vagyok, csak más a testem, mint azoknak, akikre ez nem jellemző.
23/23 anonim válasza:
Évekkel ezelőtt volt egy meleg haverom, akit online ismertem meg. Mesélte, hogy egy ismerősét a bőrráktól mentette meg, hogy elkezdett intim területen borotválkozni. Szőrösen nem vette volna észre, hogy pont azon a részen egy anyajegye elváltozott, így viszont időben orvoshoz tudott menni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!