Csak a prostik szőrtelenitenek, és járnak nőgyógyászhoz?
Nem tudom melyik kérdésről és válaszokról van szó. De azért az döbbenet, hogy egyesek feljogosítva érzik magukat, hogy belepofázzanak más milyen formában tartja karban az intim testtájait.
Arra pedig, hogy nőgyógyászati vizsgálatra csak prostik járnak, hát nem is tudom mit mondjak rá. Ilyeneket csak valami maradi, tudatlan vénasszonyok mondhatnak.
Még az igényességnek sincs hozzá már akkora köze, szerintem ez manapság egyszerűen alap. Nem úgy értem, hogy kell, hanem társadalmilag ez az elvárt, normális.
Fel nem fogom, hogy jönnek ide a prostik. Beteg más is lehet, a kényelem és az ízlés megint nem függ össze az ember nemi szabadosságával, akár pénzt kér érte, akár nem...
Sajnos vannak ilyenek. Én sosem felejtem el, mikor szőrteleníteni kezdtem és a combomat is akartam (fehér a bőröm és sötét a szőröm). Intim területen meg kb. csak akkor volt "megengedve", ha strandra mentünk. Persze nem hallgattam rá, volt is belőle vita, mert szerinte is csak a rbancok szőrtelenítik a combjukat meg a karjukat. Én egyáltalán nem azért csináltam, hogy mindenkinek mutogassam magam vagy ilyesmi, hanem csak nem akartam gorillának kinézni kamasz lányként saját magam előtt sem.
Nevetséges, hogy ha valaki normálisan akar kinézni akkor már rögtön útszélinek van titulálva. (A nőgyógyászos dolgot nem is véleményezem...Inkább haljon meg vagy élje szenvedésben az életét, csak nehogy meglássa ott egy orvos, akinek ez a szakmája? Nevetséges...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!