Anyukám a lakásba behozott egy hajléktalan nőt. Elvileg csak egy napig marad de és már itt is van! 13 éves vagyok mit tegyek?
De mi?
Hát nem sok mindent tehetsz ellene.
Lehet, hogy én vagyok a gonosz, de saját lakásba egy vadidegent biztos, hogy nem vinnék be. Nincs olyan helyiségetek, ami fűtött, de lakáson kívül van? Mondjuk kazánház, stb.
Egyébként 1 nap nem megoldás szerencsétlennek, menjen hajléktalanszállóra, mindenhol befogadják ilyen nagy hidegben. Persze, ott mondjuk szabályok vannak, nem mehet ittasan, stb.
Lehet, hogy időjárásra való tekintettel beengedik.
Mondd el anyudnak, hogy ez nagy felelőtlenség. Mi van, ha ellop dolgokat? Erre nem gondol? Teljesen vadidegen??
Válaszokat megköszönted, csak épp nem válaszoltál a kérdéseinkre.
Annyit javítok, hogy a hidegre való tekintettel értettem úgy, hogy esetleg ha iszik, így is beengedik... Nem tudom. De nem kéne azért lepontozni a válaszomat, mert bizalmatlan vagyok. Higgyétek el, van rá okom, miért írtam. És azt is, hogy ha van más fűtött helyiség nálatok, akkor ott legyen, ne a lakásotokban.
Ha anyud ilyen jólelkű, fürödjön le, adjon neki enni, de ne maradjon éjjelre bent a lakásban! Ja és vigye be a legközelebbi szállóra.
Ennyit tud tenni, ha tök idegenről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!