Látta már valaki ezt az embert?
Figyelt kérdés
Budapest belvárosában szoktam látni egy (feltehetően hajléktalan) idősödő férfit, aki egy nagyon furcsa maskarát visel, görkorcsolya van a lábán, és egy agancsos, tükrös, lámpás sisak a fején. Egyszer megszólítottam, érdekelt, hogy miért viseli ezt, azt hittem, van valami kedves sztori mögötte, erre elkezdett k.anyázni. Rendszeresen inzultálja egyébként az embereket. Tudtok-e róla valamit és hogy lehetne megszabadítani tőle a társadalmat?2017. máj. 18. 23:02
1/7 anonim válasza:
Nem, nem láttam még, nem is vagyok BP-i amúgy, de most komolyan pont tőle akarod megszabadítani a társadalmat, mikor évek óta a 6 vagy 7-es villamoson valaki taperolja a nők fenekét és erre élvez ?!
3/7 A kérdező kommentje:
7-es villamos? Az melyik városban van? Nekünk csak buszunk van ilyen számmal. A 6-oson meg sok szatír bepróbálkozott már (a milliós utasszámához képest mondjuk annyira nem is sok), legutóbb most kapcsoltak le egyet. Mondjuk meztelenül utazó Nőt is láthattunk már a nagyfaluba’... :)
2017. máj. 18. 23:10
4/7 A kérdező kommentje:
Jah, most vettem észre a javítást. Akkor storno :)
2017. máj. 18. 23:10
5/7 anonim válasza:
2010-ben egy alkalommal majdnem nekem (és szüleimnek) támadt a semmiért egy magas, vékony, idős férfi, aki rövid, ősz szakállat/borostát viselt és matróz csíkos pólót.
7/7 anonim válasza:
Jaa az az öreg Maglauer Pista bácsi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!