Mit csinálnál, ha nem számítana a pénz?
Először utaznék.
Különlegesebb helyekre is szeretnék eljutni. Pl. kibérelni pár hétre egy szigetet, ahol nincs senki más, csak én és a családom.
Utána élném ugyanitt az életem, ahol most is élek. Keresnék valami pár órás munkát, pl. napi 4 óra valamilyen segélyszervezetnél, hogy tegyek valami hasznosat. A többi időmet a családomra fordítanám.
Szerintem így is van olyan ember, akinek nem számít annyira, nem törvény, hogy mindenkinek számítson.
Ha nem számítana a pénz, akkor amúgy egészen más felépítésū világban élnénk, tehát az errõl alkotott elképzelések már ebbõl a szempontból is irreálisak lennének, mert nem léteznének fogyasztói cikkek, sem bevásárló központok, ahol mindenféle klassz dolgot be lehet szerezni. Tehát hiába mondanám, hogy megszerezném ingyen a lehetõ legjobb fényképezõgépet, ami csak létezik:D
Én is utaznék, fõleg azt bírnám, ha nem lennének hivatali ügyek sem ezzel. Egy szerényebb világban jóval nyugodtabban élném az életem, nem tartanék attól, hogy kirabolnak, olyan házat építenék, ami körül nincs kerítés, nem félteném a holmijaimat. A munka nem napi unalmas rutin lenne, hanem magamnak szabnám meg a napirendem a saját szükségem szerint, tehát rengeteg idõm lenne a hobbijaimra, így a mostaninál jobban is elmélyülnék bennük, sokkal többet sportolnék, olvasnék, megtanulnék zenélni mégjobban, színesebbnek látnám az életem, akkor is, ha szerényebb életet élnék így, kivonva magam a fogyasztói társadalomból.
Építenénk magunknak egy eldugott rönkházacskát valami gyönyörű helyen, mondjuk egy erdő mélyén, folyóparton. Minél érintetlenebb helyen. Teljesen öko-bio módon rendeznénk be, és úgy is élnénk, hogy a lehető legkevesebb kárt tegyük a természetben.
Én személy szerint mindenre megszerezném a jogsit, harcművészeteket tanulnék, egész nap extrém sportokat űznék. Mesterektől tanulnám a művészetet is. Kihoznám magamból a maximumot. 27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!