Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mas is szokott azon szomorkodn...

Mas is szokott azon szomorkodni, hogy nem okos?

Figyelt kérdés

Itt most a kepessegre gondolok, amivel szulettem.

Retardalt vagyok, ami melle tarsul egy olyan szemelyiseg, amiben nem tudok kiteljesedni, es kaosz az eletem.

2018. febr. 25. 12:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"A mai vilagban mar egy retardalt is teljes eletet elhet, mert biztositjak nekik az okosabb emberek joszivusegbol."

Ezzel a kijelentéssel nem értek egyet. Szerintem senki sem tölthet gondolatokat a másik ember fejėbe, mindenkinek a saját agykapacitásával kell dolgoznia. A másik dolog, hogy nem érdemes külön választani, hogy ki az okos, ki a nem, mert mindenkitől lehet tanulni valamit.

2018. febr. 25. 14:39
 12/14 anonim ***** válasza:
*kulonvalasztani
2018. febr. 25. 14:45
 13/14 A kérdező kommentje:
Sarkitani fogok, de egy down koros is tud boldog lenni, mert megteremtik neki az okosabb emberek. Nelkuluk szenvedne es nem lenne boldog.
2018. febr. 25. 14:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Nehogy azt hidd, hogy csak a kevésbé okosak függenek az okosoktól. Ez a függés fordítva is jelen van. Például az autógyártásnál egy nagyon okos tervezőmérnök megtervezi az autót. Majd a gyártáskor egy alacsony IQ-jú összeszerelő munkás belerak pár alkatrészt. Mind a ketten fontosak, a kocsi nem fog elkészülni, ha egyik is hiányzik. Mind egymásra vagyunk utalva, mindannyian egy csónakban evezünk, csak ezt sokan nem látják be.
2018. febr. 25. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!