az autó egy eszköz,ami időt spórol,kényelmesebbé és gyorsabbá teszi az eljutást a-ból b-be.
2017. okt. 5. 00:55
2/19 anonim válasza:
nálunk nem tudnál meglenni kocsi nélkül mert irtó ritka és lassú a tömegközl
ha viszont egy nagyvárosban lenne a cégem én sem vennék kocsit csak hogy legyen
szerintem jó észjárás
2017. okt. 5. 01:07
3/19 anonim válasza:
Szerintem ez inkább ilyen rejtett menőzés akar lenni, felsorolni mim van, de megnyugtatlak, én is 25 vagyok, két éve vettem szalonból egy 335d-t extrákkal kicsivel 19 misi fölött.
Nem tartom ettől többnek magam senkinél, csak megfelelő irányban indultam, és jó pozicióban sikerült elhelyezkedni. Nem nagy csoda.
2017. okt. 5. 01:14
4/19 anonim válasza:
Az autó, ha befektetésként nézed, akkor tényleg rossz döntés. Az egy eszköz, ami kényelmesebbé teheti az életed, de anyagilag tuti mínusz. A te döntésed.
2017. okt. 5. 01:49
5/19 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy nem mered megengedni magadnak a vágyaidat. Nem illetnélek ilyen komoly jelzőkkel, amiket te felkínáltál lehetőségnek, de úgy látszik, csak akkor áldozol anyagiakat valamire, ha az praktikus, de a sima örömért nem. Pedig azt sem kell sajnálni, mert az is egy befektetés, a lélek töltődik, amitől javul a közérzeted, az egészséged. Át lehet esni ezzel is a ló túlfelére, de te jóval az innensőn vagy, az tuti.
2017. okt. 5. 03:46
6/19 anonim válasza:
A kocsi nem jó befektetésnek, de a helyedben mostmár vennék egy gazdaságos, jó kis kocsit. Nekem ez egy szükséges rossz.
2017. okt. 5. 04:25
7/19 anonim válasza:
Az autó nem befektetés. Az autó, akkor befektetés, ha vele dolgozol, és hasznot termel...
Fura, hogy jól menő vállalkozóként ezt nem tudod....
2017. okt. 5. 04:41
8/19 anonim válasza:
Az autó jó barát, legyél te is autó-barát.
2017. okt. 5. 04:45
9/19 anonim válasza:
Te megannyi dolgot mellőzhetsz, ami nem termel hasznot..
2017. okt. 5. 04:54
10/19 anonim válasza:
Kicsit konok vagy és egoista hogy így menőzöl. Igy viszontlássd azaz ördögöt a plafonon. Nekem meg képzeld van profi zongorám zongorista vagyok 10 éve és jól tolom. Van jó bringám és sok barátom . Szeretnek és kész szerepeltem már 2_!szer tévébe és kész . Nudli vagy a vállalkozásod mellett meg fingod simcs az életről csakúgy mondom neked.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!