Idén (az eddigi évekhez képest) rengeteg ember fulladt a Balatonba. Többségük úszni sem tudott. Például az a fiatal, akit Balatonfüreden kimentettek, majd újra visszaugrott, és megfulladt, vagy a tegnapi eset, amikor egy 18 eves fiú ugrott a vízbe vizibicikliről, és megfulladt. A közös bennük, hogy egyik sem tudott úszni. Ők mire gondolhattak vajon?
A 2. esetnél kizárható a kölcsönzőben dolgozó személy felelősege, hogy úszni nem tudóknak adta bérbe?
Egyszerűen nem értem őket. Nincs bennük életösztön? Ha én nem tudok úszni, akkor halálfélelmem van a 2 méteres víztől, nemhogy még beleugorjak...
2017. aug. 6. 13:17
2/12 anonim válasza:
Mellesleg egy tóban még az is megfulladhat, aki egyébként tud úszni. Simán megeshet, hogy nagyok a hullámok, bepánikol, stb.. De én sem értem azokat, akik aztán 0 úszás tudással ugrálnak be a mély vízbe.
2017. aug. 6. 13:28
3/12 anonim válasza:
Ezt hívják természetes szelekciónak
2017. aug. 6. 13:33
4/12 anonim válasza:
A legnagyobb árat fizették a felelőtlenségükért.
2017. aug. 6. 13:43
5/12 anonim válasza:
Nincsenek tisztába a veszéllyel. Lehet, hogy nem mondta nekik senki, hogy nem árt egy kis úszástudás mély vízben.
2017. aug. 6. 13:50
6/12 anonim válasza:
Szerintem az embereknek nem a tv-t, médiát, iskolát stb.-t kellene hibáztatni, hanem valóban megtanulni úszni, a gyereket is megtanítani erre, valamint a mentés alapjaira. A jelzéseket is megtanulni, és figyelembe venni, valamint akik többen mennek ilyen helyre, ők pedig figyelhetnének egymásra.
2017. aug. 6. 14:00
7/12 anonim válasza:
azért lehet az alkohol is bejátszik az ilyen eseteknél..
2017. aug. 6. 14:04
8/12 A kérdező kommentje:
Én tudok úszni, de a baj barmikor megtörténhet....
Jelenkeg is itt vagyok a Balatonon, legnagasabb viharjelzes van kiadva, hatalnasak a hulkamok, és rengeteg ember, köztük nagyon sok gyerek is a vízben van, egeszen kicsik is.... nen lepődnék meg egy újabb tragédián.
2017. aug. 6. 14:12
9/12 anonim válasza:
1-es vagyok. Én Kelet-Magyarországon vagyok, itt még pokoli hőség van, de akkor valószínű itt is vége lesz ennek hamarosan.
2017. aug. 6. 14:21
10/12 anonim válasza:
Én sem ertem az ilyeneket.
Viszont! Aki most a parthoz közek van és játszik a hullámokkal az tök jó buli. Rengetegen mentek be itt az Aranyparton. Mi is órákat voltunk bent.
Egyébként nem tartom azokat normálisnak akik bemennek úgy hogy látni se lehet őket. Aki meg fejest ugrik a part szélén a sekély vízben... nem is tudom mivel jellemezzen( pláne ha nem ivott piát előtte)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!