Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen gyakran vagy hálás...

Milyen gyakran vagy hálás azért amid van?

Figyelt kérdés

A képességeidért, pl. azért, hogy könnyen tanulsz meg nyelveket, v. alig kell szenvedned a matematikával, mert olyan agyat adott az Isten, hogy sima ügy neked.

Esetleg történt rossz, de lehetett volna rosszabb is. Vagy most egészséges vagy, ezért adtál ma hálát.

2018. febr. 24. 12:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor örülök annak ami van,főleg egészség.
2018. febr. 24. 12:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A képességeimért, az "egészségemért" egyáltalán nem vagyok hálás senkinek sem - okkal. Azonban azért, hogy ilyen g×inehéz életben és olyan hátrányokkal, amiben benne vagyok, ott vagyok, ahol, azért hálás vagyok pár embernek.
2018. febr. 24. 12:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor, de legfőképpen akkor amikor az ellentétet látom TVben vagy akár csak az utcán és eszembe jut hogy mennyire szerencsés vagyok.
2018. febr. 24. 12:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

amikor elkeseredek rögtön..

egészség ugyan nincs

a képességeim meg még majd beérlelhetik a gyümölcseiket

a leghálásabb a családomért vagyok ahol születtem, felnőttem, élek

2018. febr. 24. 13:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Az elmúlt egy évem nagyon rossz volt, ezért mostanában szinte minden nap hálát adok azért, hogy viszonylag jobban vagyok, hogy megtaláltam, mit szeretnék tanulni ősztől az egyetemen és hogy magam mögött tudom hagyni a sok sz*rságot.
2018. febr. 24. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!