Jelent-e valamit az ha egy lány elég gyakran a saját nevem helyett, a pasija nevét illeti rám?
Figyelt kérdés
Szóval egy lányról van szó, nagyon jóba vagyunk...sőt túl jóba, de semmi nem volt/van köztünk. Régebben már majdnem úgy alakult.
Mostanában elég gyakran, ha meg akar szólítani nem az én nevem, hanem a barátja nevével szólít meg. Aztán kapcsol és a saját nevem mondja.
Jelent-e valamit?
2017. dec. 20. 22:24
2/8 anonim válasza:
Feledékeny, vagy egyszerűen nem tudja számon tartani az életében jelen levő férfiakat.
3/8 anonim válasza:
Nem hiszem, de a csajnak sokkal kínosabb lehet, ha a barátját is más nevén szólítja, pláne ha aktus közben.
4/8 anonim válasza:
Nem jelent semmit csak ő jár a fejében általában és ezért az ő nevét mondja szerintem.
5/8 anonim válasza:
“illeti rám”
Lenni külföldi cserediák, fordítani Google?
7/8 anonim válasza:
semmit. csak folyton a hapija jár az eszébe. minap a bátyámat hívtam a párom nevén. akkor most mi van??? semmi...
8/8 anonim válasza:
én akkor csináltam ilyet ha fáradt voltam nagyon.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!