Hogyan felejtsem el?
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett egy fiú, de reménytelen az egész. Hogyan felejtsem el?2018. febr. 23. 22:57
11/16 anonim válasza:
Akkor tégy valamit! Kezdetnek jelöld be FB-n, vagy bármi kezdeményezés. Hidd el másképpen nem fog menni egykönnyen! Mióta tart ez a fellángolás?
12/16 A kérdező kommentje:
~ 5 hete
2018. febr. 24. 23:04
13/16 anonim válasza:
Az azt jelenti, hogy fog is még egy darabig. :( Főleg, ha olyan típus vagy mint én. Azaz túlérzékeny, álmodozó, ábrándozó.
Én pasiként sokkal rosszabb helyzetben vagyok, mert nem is léphetek. Pasija van a lánynak, de én ismerem személyesen, és tett is róla bőven, hogy beleszeressek.
14/16 A kérdező kommentje:
Hidd el, az én helyzetem sem jobb. Pont egy olyan fiúról van szó, aki nagy valószínűséggel szóba sem állna a magamfajtával. Tavaly figyeltem fel rá, de 5 hete megint láttam és azóta nem tudok nem rá gondolni. Nem azt mondom, hogy egész nap csak róla ábrándozok, de eszembe jut. Próbálom reálisan megítélni a helyzetet, ezért is nem áltatom magamat olyanokkal, hogy ‘rámnézett 2 másodpercre, biztos bejövök neki’. Nem akarok csalódni, ezért szeretném elfelejteni.
2018. febr. 24. 23:31
15/16 anonim válasza:
De ezért mondom, hogy csalódj inkább! Én tapasztalatból mondom, hogy ez az egyetlen megoldás, vagy ha hirtelen valami "valósabb" szituációba kerülsz mással. Ha csalódsz, 2 hét és elfelejted, így meg kitudja mennyi... Elkezd kicsit halványulni az érzés és 2 hónap múlva megint meglátod. Minden kezdődik elölről...
16/16 A kérdező kommentje:
Ismerve magamat, egy visszautasítás jobban a padlóra küldene.
2018. febr. 25. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!