Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akinek sok ideje van, minek a...

Akinek sok ideje van, minek a rovására csinál időt?

Figyelt kérdés

Vagy aki szerint "arra van időnk, amire akarunk"?

Tényleg csak 40 órát dolgoztok, az ebédidőt se kell ledolgozni és közel van a munkahelyetek?

5, max 6 órákat aludtok és jól bírjátok?

Minden percetek be van osztva, esetleg siettek a dolgokkal?

Extrovertáltak vagytok, egyszerűen a pörgést igénylitek, kevésbé kell nektek a csend, egyedüllét, lelassítás?

Én napi 9 órát dolgozom alapból, sokszor 10, olykor 11. A munkahelyem távolsága... szerintem nagyjból átlagos, amennyit utazom. Hétvégén tanfolyam, család, házimunka és néha barátok. Alig van időm és enegiám azokra a dolgokra, amikre szeretném. Egyszerűen az alvás rovására menne. Nyilván így sem alszom 8 órát.

Nekem szerintem úgy lenne időm, ha extrovertált, pörgősebb ember lennék és nem igényelném a csendet.

Ti hogy vagytok vele?

2018. febr. 22. 19:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Hát én tudom, hogy akkor vagyok kipihenve, ha 10-11 között lefeküdve (de inkább 10) 7 és 8 között magamtól ébredek.

Továbbá van kedvem horgolni stb...

Heti 50 óra meló és suli mellett ez számszerűsítve is lehetetlen.

Ha nagyon kimerült vagyok, akkor lefekszem hazaérkezés után nem sokkal, de ekkor egész nap nem csináltam olyasmit, amit szeretek. Jó, a villamoson olvasgatok vagy merengek, ezt szeretem csinálni és ez is pihentet.

Egy introvertált miért csinálna másokkal olyan tevékenységeket, melyeknek számára legfőbb lényege, hogy végre egyedül lehet, merenghet és nem szól hozzá senki? Főleg a futás, főzés pl...

2018. febr. 25. 13:01
 12/12 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Konkrétan mire gondolsz, amikor azt mondod, hogy szeretnél "Többet foglalkozni a szociális kapcsolatokkal?"
2018. febr. 26. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!