Akinek sok ideje van, minek a rovására csinál időt?
Vagy aki szerint "arra van időnk, amire akarunk"?
Tényleg csak 40 órát dolgoztok, az ebédidőt se kell ledolgozni és közel van a munkahelyetek?
5, max 6 órákat aludtok és jól bírjátok?
Minden percetek be van osztva, esetleg siettek a dolgokkal?
Extrovertáltak vagytok, egyszerűen a pörgést igénylitek, kevésbé kell nektek a csend, egyedüllét, lelassítás?
Én napi 9 órát dolgozom alapból, sokszor 10, olykor 11. A munkahelyem távolsága... szerintem nagyjból átlagos, amennyit utazom. Hétvégén tanfolyam, család, házimunka és néha barátok. Alig van időm és enegiám azokra a dolgokra, amikre szeretném. Egyszerűen az alvás rovására menne. Nyilván így sem alszom 8 órát.
Nekem szerintem úgy lenne időm, ha extrovertált, pörgősebb ember lennék és nem igényelném a csendet.
Ti hogy vagytok vele?
Én most hat után kicsivel értem haza, már irtó álmos vagyok és nemsokára fekszem, mert korán kell kelni.
Kicsit házimunkáztam és kicsit pihenek, semmitteszek.
Vásárolni én is egyszerre sokat szoktam, hogy ritkán kelljen.
Semmi rovasara.
A munkahelyem 5 perc, mert kozel kerestem alberletet. Sajat lakasomtol fel ora volt kocsival.
Ebed benne van a 8 oraban, amit neha egy orat is elnyujtunk.
8-16 a munkaido, 15:50 kor a fel banda a kapuban acsorog.
Regebb 24/72 programom volt, szabadnapokon 9-10 orakat aludtam.
Egy hét: 168 óra
Suli: 34 óra
Sport: 3 óra
Utazás: 10 óra
Alvás: 60 óra (néha kevesebb)
Tanulás: 21 óra
Szabadidő: 40 óra (illetve tanulásra használom ha kell, pl: TZ)
15/L
És a heti 50 órát dolgozó, mellette ha család nincs, akkor tanfolyam, házimunka és orvoshoz járás (valamilyen orvos a környezetemben mindenki életében van), ügyintézés.
Na, emellett hogy szakítotok időt?
Szerintem dolgozó ember akkor alszik eleget, ha amint hazaért a munkából, készülődik, vacsorázik és már le is fekszik.
Én:
Növényt nevelni
Főzni
Sütni
Rajzolni
Horgolni
Írogatni
Többet foglalkozni a szociális kapcsolatokkal
Uszodába járni
Bringázni néha
Futni járni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!