Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik kerület nem bisztonságo...

Melyik kerület nem bisztonságos pesten?

Figyelt kérdés
Mert pestre szeretnék malyd költözni de azért jó lenne tudni az ottani dolgokat
2018. febr. 18. 08:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
41%

BiZtonság. Biztonságos.

Hülyék mindenhol vannak. Hétvégén, azaz péntek estétől tele van a város négykézláb mászó részeg, debil fiatalokkal. Sok a drogos is. Amit nem javaslok nappal sem, az a 3-as metró vonala, főleg Kőbánya, Határ út, Árpád híd, Újpest. A budai oldalt annyira nem ismerem.

A Blahán, a Nyugatiban és a Népligetnél gyűlik a legalja: csövesek, drogosok, kvák, hímringyók, van ott minden.

2018. febr. 18. 08:26
 2/14 anonim ***** válasza:
70%

Budai oldal biztonságos XXII ker XI ker XII ker II ker

A belváros pedig hol biztonságos hol nem.... 8 kert erdemes elkerulni es a hős utca kornyeket is.

2018. febr. 18. 08:28
 3/14 anonim ***** válasza:
67%

A VIII. Kerületet mondanám, meg a hős utcát... elvileg már mind a kettő ki lett pucolva, de a hírhedtségük jelentősen nagyobb a többihez képest.

Illetve még az Érdhez közeli részt hallottam nem túl biztonságosnak.

De persze ezek elég nagy területek, van bennük nagyon gáz hely, és olyan is, ahol ha kiejted a pénztárcádat 3 mp alatt visszaadják bankóstul.

2018. febr. 18. 08:28
 4/14 anonim ***** válasza:
84%

Utolso.

Erd mozeli csak a 22. Ker az pedig az egyik legbiztonsagosaabb kerulet.

Itt az egyik legkisebb a bunozesi arany.

2018. febr. 18. 08:36
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbbször akkor jössz rá,hogy rossz helyre költöztél ha már ott laksz.Egy lakótelepen belül is van rosszab és jobb környék.Szomszédoktól,lakóközösségtől függ.Kerületen belül is vannak jobb helyek és kevésbé jobbak.Pl. kispesten belül van egy nagyon jó környék Wekerletelep.De mellette van kertvárosi rész ami tele van romákkal,akik nem tudnak viselkedni.
2018. febr. 18. 08:36
 6/14 anonim ***** válasza:
22%
nagy altalanossagban a budai oldal elheto, biztonsagos mig a pesti oldal egy elhetetlen koszfeszek es meg nem is tul biztonsagos
2018. febr. 18. 08:52
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

A Hős utca X. kerületi 2 hírhedt tömbjét nem pucolták ki.

Mindegyik kerületben vannak jó és rossz részek.

Ahol én mozgok: XIV, X, VIII, IX, XI, mindegyikben tudok olyan utcákat, ahol sötétedés után úgy mennék, hogy nem lenne elől semmilyen érték - vagy még úgy sem. És mind az 5 felsoroltban tudok nyugodt, biztonságos részeket is.

Egyébként nézd a bűnözési statisztikákat, többnyire jól szituált kerületek vezetnek egy-egy bűncselekménytípusban.

2018. febr. 18. 09:24
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudnék olyan kerületet mondani, ami egységesen nem biztonságos. Minden kerületnek vannak jobb és rosszabb részei.
2018. febr. 18. 10:40
 9/14 anonim ***** válasza:
53%
7.-s, 11 kerületben melyek a nem biztonságos utcák?
2018. febr. 18. 10:53
 10/14 anonim ***** válasza:

A XI. kerületben is vannak rosszabb részek, éppen ugyanúgy, mint az összes többi kerületben. Csak azzal a különbséggel, hogy ez a kerület még az összes bűnügyi statisztikában is rosszul szerepel.

Lehet, hogy Sasad már nyugis, de nem az egész kerület szent.

Én inkább a XIV.-en gondolkoztam, mialatt pötyögtem, hogy ott rossz utcába személyesen még nem futottam bele. Csak a nagyobb csomópontok elve működik ott is, mint ahogy az összes nagy csomópont esetén.

2018. febr. 18. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!