Melyik kerület nem bisztonságos pesten?
BiZtonság. Biztonságos.
Hülyék mindenhol vannak. Hétvégén, azaz péntek estétől tele van a város négykézláb mászó részeg, debil fiatalokkal. Sok a drogos is. Amit nem javaslok nappal sem, az a 3-as metró vonala, főleg Kőbánya, Határ út, Árpád híd, Újpest. A budai oldalt annyira nem ismerem.
A Blahán, a Nyugatiban és a Népligetnél gyűlik a legalja: csövesek, drogosok, kvák, hímringyók, van ott minden.
Budai oldal biztonságos XXII ker XI ker XII ker II ker
A belváros pedig hol biztonságos hol nem.... 8 kert erdemes elkerulni es a hős utca kornyeket is.
A VIII. Kerületet mondanám, meg a hős utcát... elvileg már mind a kettő ki lett pucolva, de a hírhedtségük jelentősen nagyobb a többihez képest.
Illetve még az Érdhez közeli részt hallottam nem túl biztonságosnak.
De persze ezek elég nagy területek, van bennük nagyon gáz hely, és olyan is, ahol ha kiejted a pénztárcádat 3 mp alatt visszaadják bankóstul.
Utolso.
Erd mozeli csak a 22. Ker az pedig az egyik legbiztonsagosaabb kerulet.
Itt az egyik legkisebb a bunozesi arany.
A Hős utca X. kerületi 2 hírhedt tömbjét nem pucolták ki.
Mindegyik kerületben vannak jó és rossz részek.
Ahol én mozgok: XIV, X, VIII, IX, XI, mindegyikben tudok olyan utcákat, ahol sötétedés után úgy mennék, hogy nem lenne elől semmilyen érték - vagy még úgy sem. És mind az 5 felsoroltban tudok nyugodt, biztonságos részeket is.
Egyébként nézd a bűnözési statisztikákat, többnyire jól szituált kerületek vezetnek egy-egy bűncselekménytípusban.
A XI. kerületben is vannak rosszabb részek, éppen ugyanúgy, mint az összes többi kerületben. Csak azzal a különbséggel, hogy ez a kerület még az összes bűnügyi statisztikában is rosszul szerepel.
Lehet, hogy Sasad már nyugis, de nem az egész kerület szent.
Én inkább a XIV.-en gondolkoztam, mialatt pötyögtem, hogy ott rossz utcába személyesen még nem futottam bele. Csak a nagyobb csomópontok elve működik ott is, mint ahogy az összes nagy csomópont esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!