Segitség.8. kerület?
Figyelt kérdés
A 8.kerületi kálvária térre költöztem a testvéreimmel meg a szüleimmel 1 hónapja és az öcséimet akik 14-14-15 évesek a helyi utca gyerekek hülyitik,megszivatják őket.Az utca gyerekek kb 6-7en szoktak lenni,16-20 évesek lehetnek,van közülük állitólag olyan aki volt már börtönben.
Az öcséim elég nagy bajkeverők és könnyen belelehet vinni őket hülyeségbe,és nem tudom,hogy tudnám megóvni öket.
Én lány vagyok 17 éves.
2016. máj. 18. 00:46
1/4 anonim válasza:
Szólj a szüleidnek erről, ők talán majd el tudják tiltani a testvéreid a hülyeségektől. Testvérként nem sok mindent tehetsz sajnos.
2/4 anonim válasza:
Mi köze ennek a 8. kerülethez? Tesódék viselkedjenek normálisan, és akkor a kutya sem kötözködik velük. Arra felé lakom én is. Nekem évek óta nem volt konfliktusom, neki meg 1 hónap alatt? Szüleidnek kéne helyretenni a testvéreidet.
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Hogyan lehet márciusban és májusban is 1 hónapja költözni?
Köszönjük bejelentésed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!