Mit tennétek ha a párotok beszédhibás lenne?
Nem értem most ő az apuka vagy nem? Egyszer azt írod hogy a kisfiad is kedvelte, aztán meg hogy apukáról van szó :)
Hát ha beszédhibás annyit tennék a helyében hogy wlnéznék egy felnőtt logopédushoz!
"ekkor nem zavart mert megbízható családcentrikus egyénnek ismertem"
Akkor most se zavarjon!
Ez nem beszédhiba, szerintem is vagy tájszólás, vagy nem ismeri a saját anyanyelvét (már bocs). Elég általános jelenség egyébként, hogy valaki nem képes a saját anyanyelvén a nyelvtani szabályoknak megfelelően beszélni, írni, konkrétan magas végzettségű, jó beosztású illetőket személyesen tudnék sorolni, akik mindezek ellenére diplomás embereknek mondhatják magukat, holott előfordul, hogy 3-4x is visszakérdezünk, mikor mesél valamit, mert nem képes elmondani. Hogy erről mi a személyes véleményem, az persze nem a kérdéshez tartozik, az viszont igaz, hogy a párod nem árult zsákbamacskát, pont így beszélt akkor is, amikor találkoztatok. Furcsállom, hogy most kezdett zavarni. De, ha erre van igény, akkor magyar nyelvtan, vagy ha tényleg beszédhiba, akkor logopédus. Bár nem hinném, hogy párod bármi ilyenben gondolkodna, az sem egyértelmű, hogy ő egyáltalán tud arról, hogy nem tud beszélni rendesen.
A pöszeséget egyébként valóban nem lehet kontrollálni, enyhén én is pöszítek (sziszegek), én nem hallom belülről egyáltalán, és annyira enyhe, hogy másoknak sem mindig tűnik fel. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!