Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miert nem tudom elengedni ha...

Miert nem tudom elengedni ha felb***sznak a hulye emberek?

Figyelt kérdés

4 percet kesett a helyijarat amivel szoktam menni. 5.000000 ember rajta raadasul az osszes oreg kb.

Alig lehetett elferni rajta de a rohadt banyatankot kerulgetni kellett meg megvarni amig ok leszallnak (mert hat igy illik) ami 5 evbe telt. En meg jol lekestem a buszom miattuk. Most leultem itt a buszon es megyek mar erre egy csaj kerdes nelkul konkretan leb****szodik mellem. Nem tudom,en altalaban megkerdezem hogy szabad-e a hely. Nem csak osacsapodok melle.

Annyira gyulolom mar. Esku elkoltozom egy lakatlanszigetre.

Most az egesz napom szar lesz mert nem tudom elengedni.

21/L

2018. febr. 13. 06:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
97%

Uram atyám, valaki leült a melletted lévő üres székre anélkül, hogy kérvényt nyújtott volna be érte??? Azt a rohadt, ilyen taplóságot!! :OOOO

Én utálom, ha valaki megkérdezi, szabad-e a mellettem lévő hely, ha van jegye/bérlete, oda ül le, ahova csak akar, nem kell még ehhez is engedélyt kérnie senkinek szerintem.. Egy idegbeteg **csa vagy, kérdező.

2018. febr. 13. 09:25
 12/14 anonim ***** válasza:
94%
Oh és még annyi, hogy te még fel vagy háborodva 4 perc késésért? Az én buszom rendszeresen 10 perceket késik, volt, hogy reggel mentem iskolába és a busz nemes egyszerűséggel kimaradt. A következő csak félórával később ment :D
2018. febr. 13. 09:27
 13/14 anonim ***** válasza:
87%

Én szivesen segitek neked kifejleszteni az önkritikádat:

1.Olyan csúmyán beszélsz, mint egy paraszt

2.idegeskedsz baromságokon

3.te vagy hülye, nem az emberek.

4.te megkérdezted valakitől, hogy leülhetsz-e? akkor legalább olyan hülye vagy, mint az a csaj, aki leült melléd

5. ha ezek a dolgok miatt késtél el valahonnan, akkor lehet, hogy hamarabb kellett volna elindulj, de te tökkelütött vagy, és még egy ennyit sem tudsz!

6. fölöslegesen eltúloztad, azt az 5000000 embert. Nem kéne csak téged egyedül szállitsanak a járművek?

7. Hagyd békén az öregeket! mit akarsz? 50 év felett mindenki legyen öngyi a te kedvedért, vagy csak szünjön meg létezni?

8. Volt egy jó ötleted is: elköltözni egy lakatlan szigetre. nem zavarnád az embereket a hülye gondolataiddal.

Remélem segitettem

2018. febr. 13. 10:48
 14/14 anonim ***** válasza:
A te problémádat Mick Jagger úgy fogalmazza meg, hogy "I can get know satisfaction"
2018. febr. 13. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!