Miert nem tudom elengedni ha felb***sznak a hulye emberek?
4 percet kesett a helyijarat amivel szoktam menni. 5.000000 ember rajta raadasul az osszes oreg kb.
Alig lehetett elferni rajta de a rohadt banyatankot kerulgetni kellett meg megvarni amig ok leszallnak (mert hat igy illik) ami 5 evbe telt. En meg jol lekestem a buszom miattuk. Most leultem itt a buszon es megyek mar erre egy csaj kerdes nelkul konkretan leb****szodik mellem. Nem tudom,en altalaban megkerdezem hogy szabad-e a hely. Nem csak osacsapodok melle.
Annyira gyulolom mar. Esku elkoltozom egy lakatlanszigetre.
Most az egesz napom szar lesz mert nem tudom elengedni.
21/L
Mindenkinek rossz a tömegközlekedés, mert természetellenesen összezsúfolva kell lenni, ami agressziót kelt az emberben. Senki se szereti, senkit se érdekel, hogy neked rossz. Az a csaj se akart melletted ülni, elhiheted.
Ha ettől lesz rossz napod, akkor hülye vagy. Ez nem egy igazi probléma.
Elso! Ki mondta hogy ez a legnagyobb problemam? Hol olvastal te ilyet??
Csak irom,hogy nem tudok ezen tul lepni es elcseszo az egesz napom.
Es igen nyilvan nem ide akart ulni. Oke. Altalaban nem zavar de mikor igy kerdes nelkul lecseszodik ide valaki az igen is felhuz.
Alapbol az illetlensegez gyulolom meg a bunkosagot es ettol leszek en is ideges. Ha en pl eloreengedem az idoseket akkor is ha ettol lekesem a buszom akkor mas miert nem kepes minimalis tiszteletre meg illemre?
De komolyan.... es ez nem csak erre a buszos dologra vonatkozik hanem amugy. Pl a boltban mikor eled furakodnak,vagy rapakoljak a cuccukat a tiedre,lokodnek..ezekkel van nekem bajom. Es epp buszon ulok. Ezert van idom ezt leirni.
A megoldás, hogy nem tömegközlekedéssel kársz, hanem pl saját autóval..
Ugyanis a buszon ugyanolyan jogon utazhat mindenki, MÉG az öregek is - és sok esetben kora reggelre kell az orvosho menniük és nem tudnak késöbb - , söt a buszon BÁRKI leülhet kérdezés nélkül is bármelyik szabad helyre.
Szóval fölöslegesen hergeled magad, semmi okod rá.
Mi?:D jezusom
Szerintem ti vagytok nem normalisak:)
"Alapbol az illetlensegez gyulolom meg a bunkosagot "
Akkor olvasd át KRITIKUSAN a saját kérdésedet meg a válaszaidat - tele van illetlenségekkel meg bunkóságokkal!
Elöször magadba nézz és ne másokon csámcsogj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!