Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az baj ha az a (lány) nő aki...

Az baj ha az a (lány) nő aki tetszik nekem (ez fordítva is igaz) 27 éves én meg csak 18-vagyok?

Figyelt kérdés

2018. febr. 12. 01:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választókat.
2018. febr. 12. 12:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem baj, hogy nagy a korkülönbség, csak ha majd komolyabbra fordul köztetek a dolog, akkor beszélgessetek sokat a jövőtökről, hogy még az elején kiderüljön, ha valami nem egyezik. Persze, sok mindent meg lehet oldani, de pl. itt a gyerekvállalásra gondoltam, lehet, hogy ő akar majd gyereket lassan és te még nem stb.
2018. febr. 12. 14:37
 13/14 anonim ***** válasza:

8: Nem számoltál el néhéyn évtizedet? Miért temeted a termékenységét egy most 27 éves lánynak, és mondo9d, hogy csak 55évesen van lehetősége szülni, ha most kapcsolatot kezd egy 18 éves fiúval?

És miért lenne nyugdíjas?

A mostani huszonéveseknek 110 év a várható élettartama, miért lenne valaki 73 évesen nyugdíjas? Még ha élne is a nyugdíjrendszer 45 (!!!) év múlva, miért járna, amikor még ereje teljében van egy 73 éves ember egy 110 éves korig élő társadalomban?

ami meg a nyugdíjat illeti, 10 év múlva bedől a nyugdíjrendszer, senkinek, aki MOST 70 évnél fiatalabb, NEM lesz nyugdíja 10 év múlvától, ezt értsétek már meg!

És arról még meg se kérdeztük a kislányt, hoyg egyáltalán tervez-e családot, de már látatlanban eldöntöttétek, hogy biztos nem akar (mondjuk pár hónapos, 1-2 éves) szerelmi kapcsolatot egy 18 éves fiúval, mert kifut a családalapítási időből! :D

Ennyire eltájolva, alulművelve, elbutulva hogy lehet egy ember!

2018. febr. 13. 20:54
 14/14 anonim ***** válasza:

9: Szerintem mi más társadalmi rétegben és más országban és már évezredben élünk.:)

Az én látókörömben általános az 50-es kori szülés, és nem haldoklanak a 70évesek, pár évtizeddel később teszik.

Én pedig 40-es vagyok és rendszeresen randizom tini fiúkkal.

2018. febr. 13. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!