Mi a véleményetek az alábbi lánynevekről: Rita, Renáta, Emília, Britni, Dorottya, Fanni, Polett? Melyik tetszik belőle?
Polett es Britni nalam teljesen kizarva. Szeretem az extrem/nem hagyomanyos neveket, de ezek nagyon nem jonnek be😅
Dorottya es Rita tetszik ezek kozul a legjobban. Jo a hangzasuk 🤗
Rita, Renáta tetszik. Emília elmegy.
Fanni nekem gyerekes név, a Polett túl idegen hangzású, a Dorottyáról meg a rotyogás jut eszembe mindig, azért nem tetszik.
Az Emília, Fanni és Polett neveknek ezen kívül van egy kis kényeskedő hangzásuk, ami eleve kizárja, hogy igazán tetsszenek.
Ami eszembe jut róla: Rita=kancsalság; Renáta=Renault; Emília=egy olyan személy, aki pár éve igen sokat szerepelt a TV-ben; Dorottya=egy szőke, okoskodó nőszemély; Fanni=egy fiatal tinédzser.
Amelyik tetszik: Renáta, Fanni.
A Dorottyával elfogult vagyok, az a saját nevem, tetszik is.
Többiről vélemény:
- Rita: sztem kedves, szép név, de nem a kedvencem
- Renáta: alapvetően nem pozitívak a névvel kapcsolatosan az élményeim, a környékünkön a proli réteg meg a cigányok hívták így a gyerekeiket előszeretettel meg nagyanyám elvadult kutyáját is így hívták, aki engem meg akart harapni (szerencsére rosszul ugrott, és nem sikerült neki), apámat meg sikerült is neki megharapni - hozzáteszem, nem tettünk semmi hirtelen mozdulatot meg jól álltunk a kutyához
- Emília: sztem nagyon szép
- Britni: jéééézusom. Neeeeee. Leírva se szép, magyarosan kimondva sem szép, amerikamajmolós, prolis.
- Fanni: nekem tetszik, de nem adnám a gyerekemnek (nekem olyan örök becenév/gyereknév fílingem van tőle)
- Polett: nem rossz név, de nem tudom elképzelni a gyerekemnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!