17 eves lany vagyok, de meg egy kapcsolatom se volt, mert az idosebb (ezalatt 25-35 eveseket ertek) ferfiak tetszenek, es akarmennyire is probaltam megkedvelni par korombeli fiut, nem nagyon sikerult. Sokan szeretnenek egyutt lenni velem, mert nagyon szep lanynak tartanak, de egyszeruen nem jon ossze a kemia veluk.
Igazabol ennek belso oka van, ugy erzem, hogy egy nalam erettebb embertol tobbet tudnek tanulni, meg alapbol intellektualisan tobbet nyujtana, mint egy korombeli, aki bulizni szeretne es meg elvezni az eletet (ami nyilvan rendben van)
2018. febr. 9. 17:06
1/7 Gál Zoé válasza:
Van.
2018. febr. 9. 17:14
2/7 anonim válasza:
Persze hogy van!:) Még fiatal vagy előtted az élet, meg fogod találni a párod csak nyugalom!:)
2018. febr. 9. 17:15
3/7 anonim válasza:
Van, méghozzá nagy.
2018. febr. 9. 17:23
4/7 anonim válasza:
Van esélyed. Ehhez a privát uzenet fülre kell kattintanod. 30F
2018. febr. 9. 17:26
5/7 anonim válasza:
Én pont a kívánt korosztály vagyok neked, hadd mondjam el, hogy mi a gond és miért kockázatos ez neked. Szerintem már egy csomó recskagép írt neked és már hegyezik is a cerkát, hisz minden korunkbelinek bejön egy fiatal bomba kiscsaj és már ezerrel bókolnak is neked, viszont többségünknek egzisztenciàja és tartós kapcsolata van, azaz olyan hátterünk, ami vonzó lehet azámodra. Szerintem te leginkább a saját korosztájoddal nem találod meg a hangot, amit maximálisan megértek, ahogy a korosztályodat látom. Én azt javaslom, hogy keresgélj a korosztályodban tovább és ne add fel. Hidd el, jobb ez így neked.
2018. febr. 9. 17:31
6/7 anonim válasza:
És hát legyél őszinte. Egy sugar daddy-nak már van háza jó kocsija meg péze. Még dolgoznod se kőne. Ezért akarsz idősebb pasit.
Ne hidd hogy az idősebbek komolyabbak. Nekem is ez volt az elvem, 25 voltam mikor megismertem a mostani feleségem ő 42. Mára válófélben vagyunk. Semmivel se komolyabb, sőt. Es nem korához illően viselkedik. Ez elméletem megdőlt.
2018. febr. 9. 17:34
7/7 A kérdező kommentje:
#6: Gondoltam, hogy elojon ez a sugardaddy jelenseg, de undorodom tole. En is gazdag csaladbol szarmazom, pont ezert tudom, hogy a penz nem tesz boldogabba
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!