Miért izgulok, ha telefonálni kell?
Figyelt kérdés
Ha engem hívnak semmi bajom, de ha nekem kell hívni (munkaügyben, nem ismerőst), akkor elkezd dobogni a szívem erősen, izzadok, és megváltozik a hangom. Mivel javíthatnék a helyzeten?2018. febr. 8. 13:30
1/10 anonim válasza:
Kicsit szorongsz, ennyi, sokan vannak így ezzel (én is). Meg fogsz lepődni, de azzal tudod csökkenteni ezt a szorongást, ha minél többet telefonálsz. Én mindig teszek a kezem ügyébe egy pohár vizet, és telefonálás előtt pár nagy levegő, majd egy kis relax, aztán hajrá.
2/10 anonim válasza:
Én is így voltam vele, bár a mai napig kerülöm a telefonos szituációkat. Aztán egyszer az élet rákényszerített egy telefonos behajtós munkára. Egyszerűen muszáj volt, kellett a pénz, ennyit tudtam. Ott megtanultam ezt a lámpalázat leküzdeni. Talán te is próbálj minél többet telefonálni, ügyfélszolgálatokat, ilyeneket.
3/10 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel. Dolgoztam call centerben is, de nem lett jobb semmivel.
4/10 anonim válasza:
Amióta call centerben dolgoztam semmi ilyen probléma nincs :)
Felesleges félni, nem fognak megenni
5/10 A kérdező kommentje:
Én is voltam call centerben, ott megszoktam, igazából mindenkinek ugyanazt kellett mondani.
Szerintem az ismeretlentől félek.
2018. febr. 8. 14:23
6/10 anonim válasza:
Én sem szeretek telefonálni, anyukámon kívül kb senkivel. Élőben könnyedén eltársalgok mindenkivel, de telefonálni... Mondjuk én tudom magamról, hogy azért van, mert zavar, hogy nem látom, a másik hogy reagál, a hangsúlyból meg (számomra) nehéz megmondani az ilyesmit.
7/10 anonim válasza:
Utálok telefonálni és azt is, ha engem hívnak. Persze a legszűkebb ismerőseimtől elviselem, de frászt kapok, amikor 2-3 percnél hosszabbra nyújtja valaki a mondandóját. Nem is tudok oda figyelni
8/10 anonim válasza:
Napi szinten ez a munkám, hogy telefonálok. Ajánlatkérések, műszaki tartalom egyeztetés, kapcsolattartás vállalkozókkal, megrendelőkkel. Mégis gyomorgörcsöm van, ha ismeretlen dolgot kell intézzek, ismeretlen helyre kell menjek, ismeretleneket kell hívjak. Meg ugyanezek, izzadás, dobogó szív.
9/10 A kérdező kommentje:
És ez miért lehet? Szorongás? Vagy evolúciós dolog lehet? :-)
2018. febr. 8. 17:04
10/10 anonim válasza:
Nekem meg pont fordítva van, telefonban érthetően ki tudom fejezni magam, élőben meg próbálom gyors lezavarni😞 Még nem jöttem rá, mi lehet a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!