Az nem egyedi eset, hogy ha nagyobb megpróbáltatás elé nézek (valami nagyobb ZH vagy vizsga), akkor egész nap nem bírok enni, mert annyira izgulok, ugye?
Figyelt kérdés
2016. márc. 31. 11:43
1/6 anonim válasza:
Nem, nem egyedi :D Sokan vannak így. normális.
2/6 anonim válasza:
Nem egyedi eset, nekem ilyenkor még hasmenésem is szokott lenni. Nem visszatarthatatlan, de elég kellemetlen.
3/6 anonim válasza:
Dehogy. Nekem is megy sokszor a hasam. A legrosszabb pedig, amikor hangosan morog dolgozat közben.
4/6 anonim válasza:
Nem egyedi egyáltalán. Mondjuk ha este van a vizsga és te már előző este óta nem ettől semmit, az nem jó. Egy-két falatot azért egyél, mert még a végén összeesel, de ha nem is, akkor se fogsz jól teljesíteni, az meg gondolom, nem hiányzik.
5/6 anonim válasza:
Én csokit szoktam enni, ha más nem megy le. A semminél jobb, kell az energia az agynak.
6/6 anonim válasza:
Tessék megnyugtatni olyankor magadat !
Miért?
Mert csak egy vizsga,semmi több,nem az életedről döntenek.
tudom,stresszes,de akkor is.
Mi történik,ha nem sikerül?
Megpróbálod újra.
Ennyi.
Készülj fel mindig,amennyire tudsz,hogy minél nyugodtabban mehess neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!