Mit tegyek ha mindenen izgulok?! 14/L
Képes vagyok mindenen izgulni!Például ha játszok akkor még a játék előtt *pl. leauge of legends*akkor félek hogy jó leszek-e és nem rontom el a másik játékát,és amikor esetleg valamit rosszul csinálok és elküldenek egy melegebb éghajlatra akkor azt valamiért nagyon magamra veszem,és görcsölök hogy a maximumot vagy még annál is többet hozzak ki magamból.Előadásokon ájulásszinten vagyok,és ha még embereknek kell köszönni(!) attól is félek.Szinte már rettegek az emberektől.Ettől lehet hogy a velük kapcsolatos dolgokon is stresszelek?
Nagyon megköszönném a válaszokat!
Meg kell tanulnod, hogy ne mindig mások kedvében járj, hanem azt nézd, hogy neked mi a legjobb!
Ez elég önelégülten hangozhat, de aki akar az ígyis-úgyis megharagszik rád, aki meg nem, az meg akkor sem, ha elrontod a köszönést. :)
16/F
Ezt neked kell megtanulnod, mi nem tudjuk megtanítani.
Én is ilyen voltam, mint te, de lassan 2-3 éve hallgatok gengszterrappet, ami minden, csak nem egy szégyellős, félénk műfaj, ennek hatására valamilyen szinten megtanultam nem izgulni az apróságokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!