Van esetleg olyan itt, aki pszichológiát tanul, vagy már pszichológus? Szeretnék egy ilyennel beszélni.
Figyelt kérdés
Pár problémámban segíthetne.
Az olyanokra nem vagyok kíváncsi, akik pszichológusnak adják ki magukat, de nem azok!
2018. febr. 2. 20:47
1/4 anonim válasza:
Ezen a helyen nem valószínű, hogy találni fogsz egy valódi pszichológust, aki ingyen vállalna itt szakrendelést. Javaslom, hogy inkább ne félj felkeresni élőben egyet, ha válságban érzed az életed, manapság már nem bélyegzi meg a társadalom azokat az egyéneket, akik lelki segítségért szakemberhez fordulnak. Ugyan szakmámat tekintve nem vagyok pszichológus, azonban ha esetleg megengeded, meghallgatnálak szívesen, hátha lenne rálátásom a problémáidra.
2/4 anonim válasza:
Nem vagyok végzett pszichológus, de elolvastam pár ezer oldalt a témáról. Ha gondolod, írj privátban, de kérlek, csak röviden. Elmondom a meglátásaimat.
3/4 anonim válasza:
Persze,keress nyugodtan. 9000/óra. Természetesen számlát adok.
4/4 anonim válasza:
ez nagyon jó
hm hát ez is a gyakori kérdésekhez tartozik
akkor miért nem lehetne találni
pszihológust? sok embernek szüksége lenne itt szerintem
kötelező is lenne , az még jobb lenne
sok örült sátánista van itt
elnézést de le kellett irjam
nekik nagy segitség lenne
hogy ne a sátánhoz forduljanak
hanem az Istenhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!