Miért csak a hangos, nagyképű, flegma emberek számítanak menőnek?
Megfigyeltem, hogy iskolában is, meg úgy általában a legtöbb közösségben, főleg a fiatalabbak között csak azok az emberek számítanak valakinek, akik mindig középpontban vannak, be nem áll a szájuk és gyakran lenéznek másokat. A csendesebbek gyakran felnéznek az ilyenekre és hozzájuk akarnak hasonlítani, és amikor nem lesznek ettől menőbbek, akkor sírnak, hogy miért nem sikerült.
Hiába okos, szép és viszonylag pénzes valaki, ha nem ilyen nagyszájú, hanem kedves és visszafogott, az nem lesz ilyen "menő".
Ez miért van így? Az emberek miért csak a nagyhangúakat tartják menőnek? A jó tulajdonságok, mint pl. az okosság vagy a kedvesség, miért nem menő a számukra? Vagy csak a fiatalabb korosztálynál van így?
Kinek mi a menő.
Én sosem néztem fel az ilyen emberekre, akik ennyire nagyszájúak,sokszor azok szenvednek a legnagyobb önbizalomhiányban. Az, hogy lenéz másokat is sokat elárul.
Persze nem utálok minden nagyszájút,de nem baj szerintem, ha valaki kicsit csendesebb, nem beszél állandóan.
Azt sem szeretem, ha valakivel harapófogóval kell kiszedni a válaszokat, de ha kicsit visszafogodtabb,az szerintem jó.
Kezdjük ott, hogy milyen típusú emberek szoktak nagyképűek lenni?
Butaság, emberi nullaság, teljes műveletlenség+anyagi jólét
Akikre a fentebb említettek egyszerre jellemzőek, az a legrosszabb emberfajta, és sajnos sok van belőlük, de ha minden jól megy, valamikor az életben zuhannak egy akkorát, hogy teljesen a padlóra kerülnek..
Ilyenkor van esélyük EMBERRÉ válni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!