Egyértelműen nem bírjuk egymást az edzéstársammal, akkor miert csinál ilyeneket?
Figyelt kérdés
Alapvetően egy nagyon nyitott, magabiztos, öntelt gyerek. Velem, ha beszelunk altalaban flegma, es sugárzik belole ez a lenezlek es nem szeretlek. Nagyobb társaságban altalaban normalis, mrg velem is. De azt vettem észre edzéseken, hogy tobbszor nez, valamint sokszor összerohog velem. Imad kirohogni, a kinos szituacioimat megjegyzi, és hallom ahogy a hátam mogott röhög rajta neha a barátaival. És nen értem, azt higy mással nagyon jófej, velem meg beflegmul. 16L2018. jan. 16. 22:49
1/2 anonim válasza:
Lehet bejössz neki, de nem tudja normálisan kinyílvánítani.
2/2 anonim válasza:
Ha csaj lenne, egyértelmű lenne a dolog, de így... érdekes.
Ha tippelnem kéne, akkor egyrészt egy kretén, másrészt meg tetszel neki.
Meglehetősen primitív viselkedés, de tapasztaltam már, és az én esetemben a srác kb. 6 éve volt belém szerelmes, megjegyzem reménytelenül, leginkább azért, mert pont ugyanezt csinálta végig, mint a te edzőtársad.
Persze ettől még nem biztos, hogy nálatok is ez a helyzet, lehet, hogy ő csak simán gyökér.
Mindenesetre szerintem hívd félre egyszer és kérdezd meg szemtől-szembe, hogy miért viselkedik így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!