Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyértelműen szegénynek...

Egyértelműen szegénynek tartanál egy lányt, ha?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy látásból ismered, keveset, de tudsz róla.

Az alábbiakat szűröd le:

-A ruhái, cipői táskái nem márkásak, nem drágák

-Bár mindig tiszta, sokszor látod rajta ugyanazt

-A telefonja egy régebbi modell (3-5 éves)

-Nem visel ékszereket

-A haja hétköznapi (tehát sose vasalt vagy göndörített,

mindig egyforma hullámos)

-Ápolt, de keveset sminkel és nem használ parfümöt

-Nem jár bulizni, szórakozóhelyekre

-Mindig vmi könyv van nála

Mi jönne le az alábbiakból?

2017. szept. 21. 11:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
Mit számít ez ? Fiú vagy és hasonszőrű csajt keresel akinek vastag az anyja, apja, vagy mi ?
2017. szept. 21. 11:06
 2/18 anonim ***** válasza:
63%

hogy aki ebből ítél az kicsit el van tévedve a szegény/gazdag fogalmában. Meg hogy az illető lány szeret olvasni.

(egyébként ezen besírok, hát hogy lehet abból megállapítani hogy valaki szegény v gazdag hogy könyv van nála és hullámos a haja, még a többi gondolatot legalább megértem honnan jöhetett, de ezek?)

2017. szept. 21. 11:09
 3/18 anonim válasza:
Egy bizonyos gazdasági szinten már nem számit az embernek,hogy "gazdagnak láttszódjon" és mindenfélével felhívja magára a figyelmet. Én nem gondolnám szegénynek ígyse-úgyse csak egy hétköznapi lánynak ..
2017. szept. 21. 11:10
 4/18 anonim ***** válasza:
90%
miért lenne szegény?
2017. szept. 21. 11:12
 5/18 anonim ***** válasza:
31%
Értelmes, normálisnak tartanám. Kéne a fenének egy bulizós, agyonvakolt, ostoba liba, akinek csak a külsőségek fontosak. Utálom az olyan nőket, akik bulizni járnak és olvasni luxus.
2017. szept. 21. 11:12
 6/18 anonim ***** válasza:
56%

Engem nem érdekel ki hogyan van felöltözve ha tiszta és ápolt.En mindig az emberek melegségét keresem, hogyan tudnak helyesen viselkedni.

Mit ér az,aki sminkelt, ronda szája van, mindenkibe belerug, és még sorohatnám, ja és gazdag.

2017. szept. 21. 11:16
 7/18 anonim ***** válasza:
Szóval ezek szerint csak azok a gazdagok, akik márkás cuccokban járnak, a hónap minden napjára van új ruhájuk, pár havonta új telefont vesznek, tele vannak ékszerekkel, minden nap teljesen új frizurát készít magának, fullra van sminkelve, napi szinten bulikba jár és soha nem olvas könyvet? Hova tart ez a világ....
2017. szept. 21. 11:16
 8/18 anonim ***** válasza:
89%
Ezt mintha rólam írtad volna. Én egy középosztálybeli családban élek, tehát se szegények, se gazdagok nem vagyunk. Szerintem sem lehet ezek alapján megítélni, hogy valaki milyen anyagi helyzetben van. (Azon jót nevettem, hogy az, hogy szeret olvasni az már utalhat az anyagi helyzetére..)
2017. szept. 21. 11:20
 9/18 anonim ***** válasza:

Pontosan leírtad, hogy -pl. a számomra- mitől értékesebb ez a lány, a tucat-liba kortársainál.

(Szívesen megismerném.)

2017. szept. 21. 11:23
 10/18 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább kényelmes típus.
2017. szept. 21. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!