23 évesen nagyon gyerek vagyok agyilag ezért nem is volt barátnőm még, mert szégyenlős is vagyok ami a gyerekekre jellemző. Hogyan változzak meg?
A második válaszadó válasza a jó.
Ahhoz, hogy sikered legyen a nőknél, két dolog közül legalább 1 szükséges: jó külső és sok pénz.
Ha bármelyik megvan, akkor a nők maguk fognak nálad kezdeményezni.
Ha egyik sincs, akkor meg tehetsz bármit, a fejed tetején is ugrálhatsz egész nap, akkor sem fogsz kelleni egynek se. Sajnos tapasztalat.
Ha olyan módszer kell amivel garantált, akkor legyél gazdag
Vagy legyél kigyúrt és jóképű
A nőket ugyanis mással nem lehet megfogni, csak ha jóképű vagy, esetleg gazdag
Hiába vannak belső értékeid azt magasról leszarják, akkor lehetsz csak sikeres, ha meggazdagodsz vagy kigyúrod magad
Lehet engem is lepontozni a sutyerákoknak, beismerni úgyse fogják hogy igazam van, mert az ugye derogál.
a nőket nem érdekli ha a pasas szégyellős, az sokkal inkább, mennyi van a pénztárcájában/bankszámláján
vagy hogy milyen lakása van, milyen autója, és milyen a külseje, lehet-e vele villogni a nagyérdemű előtt, a mai nők semmi mást nem tekintenek értéknek
kb. értelmetlen csajozni ha nem tudsz anyagi dolgokat vagy jó külsőt virítani
jújújújú! most engem is le fog pontozni a sok sutyerák, mert szétvertem a rózsaszín vattacukor álomvilágukat, és a csúnya-búnya rögvalóság kemény talajára pottyantak, megütötték magukat, brühühühühü :'(((((((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!