Ha megunjatok a regi zeneiteket, honnan kerestek ujakat?
Ez a Petöfi radio lejatszadi listaja,én itt szoktam legtöbbször keresni.Egész változatos,vannak regebbiek-ujabbak.Bocsi az ekezetek miatt!
Nekem pl. nehezen megy ez a dolog. Ha megszeretek nagyon egy együttest, vagy zenéket az adott időszakra, utána nehéz "elengednem" őket mikor meguntam, és újat kell keresnem.
Először ilyenkor körülnézek, hogy az adott együttesnek vannak-e még olyan számai amiket még nem hallottam, és jók. Ha ez nem jön be, akkor nagy nehezen elkezdek "ismerkedni" egy olyan zenekarral vagy énekessel, akit alapból kedvelek 1-2 szám alapján, de a többi zenéjét még nem hallgattam meg sosem. Ilyenkor általában megnyitogatom, beletekergetek a zenéikbe és ha tetszik, akkor felveszem a repertoáromba.
Jobbára youtube, valami szimpatikus rádiót elindítok s néha belefutok valami jóba. De más videóból is jöhet. Pl. látok egy AMV-t (összevágott anime zenei aláfestéssel, néha nagyon poénos) vagy egy blogger rak be zenét, megtetszik, megkeresem...
De sosem unom meg a régi zenéimet, iszonyúan sokan vannak és a kisszámú kedvencemet jóformán mindennap hallgatom, megunhatatlanok :)
Én is úgy vagyok vele, mint a négyes. Sokat YouTubeozok, AMV-ket nézek, és egyszerűen belebotlok egy olyanba, ami tetszik.
Egyébként én egész hamar megunom a zenéimet, viszonylag válogatósnak tartom magam, de sokszor visszanyúlok azokhoz, amiket régen hallgattam.
Plusz attól is függ milyen kedvem van, ezért nagyon gyakran változtatgatom a lejátszási listámat, kiveszek belőle, hozzáadok egy számot, és persze a sorrend sem mindegy. Az sem, mit hallgatok meg közvetlen lefekvés előtt. (Legalábbis nekem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!