Hamar megunjátok az embereket? Ha igen, mi miatt főleg?
Nem mondanám.
A legtöbb barátomat lassan már 10éve ismerem és még mindig napi szinten beszélgetek velük.
Ismerkedés/barátkozás fázisban akkor unom meg az illetőt, ha passzív vagy egyszerűen nem tudunk miről beszélni, mit csinálni.
Nekem pont ez a bajom. Ezerszer hallgattam már végig ugyan azokat a sztorikat más emberektől. Ezerszer szórakoztattam már embereket első vagy sokadik találkozáskor ugyan azokkal a módszerekkel. És hogyha valami változatosat próbál az ember az természetesen mindenkinek ijesztő elsőre.
És ezt még tetőzi az is hogy 1-2 év és már ismerni se fogjuk egymást. De azt hiszem fenn kell tartanunk ezt az ördögi kört, mert nélküle, egyedül még rosszabb.
Én mondjuk a mai napig nem értem, hogyan lehet megunni egy embert. Ott már eleve gondok vannak.
Ez olyan... tárgyiasítottnak tűnik. Megunja az ember a játékát és kidobja. De nem a párját mondjuk... ez... áh. hagyjuk.
Kérdésre válaszolva: Sose untam még meg egy embert se. Max azokat akik bosszantanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!