Van olyan alkatú ember, aki könnyen hízik és könnyen fogy?
Bár én vékonyan nem érzem jól magam. Már egy hete tömeget növelek. Olyan 85-90 kilóval meg lennék elégedve.
Az értékelésekből látszik, mennyi itt az irigy ember. Ha tehetném megválnék ettől a tulajdonságomtól, mivel sport szempontjából nem éppen előnyös. Nem tudok úgy erősödni, ahogy kellene. Minden étkezést betartani meg nem mindig tudok.
20F/175 cm/73 kg
Én olyan vagyok,hogy meghíznom reteknehéz,de lefogyni könnyű.Nyár alatt felszedtem 7kg(40-ről 47-re),a suli óta már lefogytam 5 kg vissza.Nincsen gyors anyagcserém,egyszerűen keveseket eszem egy nap töbször.Az a vágyam hogy 54 kilóra hízzak meg.
163cm/16/L ( tudom hogy retek sovány vagyok,mielőtt privátozna valaki)
Én nem, hiszem, hogy lenne ilyen személy. Általában vagy a hízás, vagy pedig a fogyás megy könnyen neki, mégis számtalan tényező befolyásolja.
Aki például teszem azt jojódiétázik, az a személy is sokat szenved, hiszen egyrészt esetenként éhezteti magát, majd pedig egy másik alkalommal az evésbe menekül. Mégsem ő dönt arról, hogy milyen legyen az alkata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!