Egy ember mennyire könnyen számol el a lelkiismeretével, ha ilyen dolgokat követ el?
Ő tette tönkre a jegyespár életét? Nem az, aki megcsalta vele a párját? :D Képzelem, milyen remek házasság lett volna, ha összejön.
Amúgy igen, vannak maguknak való emberek, akiknek nehezebb az élete, mint kéne, mert a társadalmunkban aráyntalanul sok múlik a szociális skilleken. Ez amolyan evolúciós hulladék abból az időből, amikor a más ragadozókhoz képest meglehetősen kiszolgáltatott emberi faj túlélése azon múlott, hogy mennyire tudnak csapatban, együttműködve élni és dolgozni. Ha nem omlik össze a civilizáció, akkor talán idővel levetkőzzük ezt, mert igen, igazságtalan. Én pl. olyan vagyok, hogy vagy nagyon magamba fordulok, vagy túl sokat beszélek, és mindenki agyára megyek. Szívtam is ezzel eleget. De ez nem azért van, mert a maguknak való embereket tudatosan kevésbé becsületesnek vagy akárminek tartják, ez sokkal mélyebb, zsigeri dolog.
"real eyes realize real lies"
a bajok nem picinyek...
Van mikor a kedves igyekvo embert se kedvelik. Ismerek egy ilyen lanyt. Akarmennyire igyekszik a kornyezeteben (sajnos velem egyutt) nem birjuk elviselni, kedvelni. Megmondani nemtudom miert, egyszeruen csak unszimpatikus. Pedig kedves...
A kedvesseg onmagaban senkinek nem eleg. Az, hogy az emberek mit mondanak de mit tudnak/vagynak/hisznek az eltero. Rajossz majd.
ez a kérdés inkább a szociális viselkedés vs kevésbé szociális viselkedés kérdéskörbe tartozik.
a szociálist sokkal jobban fogják kedvelni olyan környezetben ahol a tettek és a következmények nem létfontosságúak.
és fordítva,ahol a tettek számítanak elsősorban,pl katonaság ott meg a cselekvést és a tetteket díjazzák,nem a magasan fejlett szociális képességeket.
Semmi közöd más nemi életéhez,te erkölcscsősz sznob nyomoronc!
Mindenki azzal dug akivel akar,akár tetszik annak az álszent,intoleráns,vallási fanatikus fajtádnak,akár nem! Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!