Mit lehet tenni a lelki zsarolás ellen?
Félre kell tenni a tényt, hogy a testvéred, és teljesen kizárni az életedből, minden kapcsolatot megszakítani vele.
Ha nincs saját családod és anyudon kívül semmi nem köt a városhoz, fogni anyukát és másik városba költözni. Persze lehet azzal védekezni hogy ez nem olyan egyszerű mert saját lakásból kimenni albérletbe satöbbi, de van az a szint, amikor az ember inkább megy a híd alá ha ott van éppen nyugalma. Én is tudom, hogy nem egyszerű, de végig lehet csinálni - igaz, nekem csak magamra volt gondom, mikor nekivágtam.
Te választasz.
1. Mi baja anyádnak, hogy meg fog halni?
2. Miért te lennél ebben a hibás?
3. Miért hagyod, hogy a bátyád fenyegessen? Felveszed a fenyegetést és feljented.
Ha FENYEGET, akkor kérhetsz távolságtartásit!
Ezen kívül TE elvileg bármiröl beszélhetsz a pszichiáterrel, de ez a beszélgetés nem lesz semmire sem bizonyíték, legfeljebb arra lehetne, hogy NEKED vannak félelmeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!