Rossz emberből hogyan válhat jobbá valaki?
Az okok, ami miatt ezt gondolom magamról:
- párkapcsolatban élek, de van egy másik férfi, akivel szívesen lennék
- folyamatosan hazudok mindenkinek, de nem bukok le, hiába csapom be őket
- van két barátom, akik összevesztek és én mindkettejükkel jóban vagyok; kétszínű vagyok, mert mind a kettőnél elértem, hogy bízzon bennem és mindkettejüknek igazat adok, ha a másikat szidják
- az érzelmeimmel is mindenkinek hazudok. kimutatom, hogy szeretem, de a valóságban nem szeretek senkit csak megjátszom
- nem sajnálok senkit, aki nekem panaszkodik, de mutatom az együttérzésemet (ami nem igaz)
- előfordul a szándékos bántása másnak
- van, amikor valakit a porba tiprok valakin keresztül, de ezt ő nem tudja
- manipulálok másokat, hogy rosszakat tegyenek valakivel, aztán az a valaki nálam vigasztalódik
- sajnálkozom valaki felett, ő pedig jobban megkedvel
- mindenki szeret, senki nem tudja, hogy milyen vagyok valójában
ilyen viselkedéssel lehet valaki még jó ember?
Először fejezd ki értelmesen magad, mert ennyiből nem világos, hogy miről is van szó némelyik vonalnál.
pl: miben hazudsz? mivel bántasz másokat? mivel tiporsz porba, úgy hogy ő nem tud róla? mivel manipulálsz?
Értelmezhetetlen maszlag. Miért kellene egyáltalán gyakorin eljátsza valaki a lelkiismeretedet, minek írtad ki a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!