12/16 anonim 

válasza:

Gazdag és tehetős szeretnék lenni, de híres nem. Semmi kedvem hozzá, hogy szétkutakodják az életemet 😃
13/16 anonim 

válasza:

Engem ismernek páran egy költő unokája vagyok (S. Benedek András) a Google kereső szerencsére nem ad ki engem Az újságban is benne vagyok néha mivel a Rákospalotai Szilas néptánceggyüttesbe járok. (Láng Eszternek hívnak)
14/16 anonim 

válasza:

Egy igazi sztárral van dolgunk.
15/16 anonim válasza:
Eleinte kicsit hízeleg az embernek, hogy megismerik az utcán, aztán jön az, hogy nem tudod, ismerősök vagytok-e, vagy csak a tv-ből ismer, bár többnyire azért kiderül abból, ahogy rád néz, de nem mindig, aztán már inkább terhes, elkezded kerülni a tekinteteket, hogy ne kelljen folyton kutatni, ismerős-vagy nem, de ez se jó, szóval engem inkább zavar. Régen még volt az, hogy a boltokban, hivatalokban előnyt jelent, de, ahogy kialakulnak a kapcsolataid, ezt már nem a hírességednek tulajdonítod, noha nyilván enélkül nem kerültetek volna "meghittebb viszonyba". Persze hírességtípusa válogatja. ha olyan megosztó híresség vagy, belefuthatsz a gyűlülkődő pillantásokba is. Irígykedőkbe persze így is úgy is, de azt leszarod.
16/16 anonim 

válasza:

Szeretnék, de nem valami rossz dologról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!