Ti szeretnétek híresek lenni? Ha igen, miért? Ha nem, miért?
Figyelt kérdés
2017. júl. 21. 20:21
1/10 anonim válasza:
Nem, mert nem fontos számomra a híresség, ellenben a népszerűséggel, kisebb körökben, nem ország-világ előtt.
2/10 anonim válasza:
Híres nem, de hírhedt igen, mint pl Dancsó Pista a pusztai betyár.:D
3/10 anonim válasza:
Nwm szeretnék híres lenni. Megkeserítené az életem a sok pletyka nem lenne egy nyugodt percem sem.
A vele járó miliárdok sem tüzelnek fel.
4/10 anonim válasza:
Szeretnék, szeretném ha valaki észrevenné a videózáshoz való tehetségem (nem, nem a vlog, nem is a gameplay, es meg csak nem us lejáratás a like-ért) es tamogatna... pl hogy ne éveket kelljen sporólnom egy jobb kamerára hogy jobb minősegű videókat tudjak csinálni.....
De sajnos amig arra van kereslet, hogy "bebaszós lajv" addig ez esélytelen kitünni.
5/10 A kérdező kommentje:
4es :DD
Magyarországon szerintem nem is nagyon lehet megélni ebből, de abban egyetértek, hogy mennyire undorítóan felhypeolják Molnár Krisztiánt.
2017. júl. 21. 21:35
6/10 anonim válasza:
Én nem szeretnék, mert aki híres, azt egy csomóan utálják is, meg meg sokszor van olyan, hogy lejárató cikkek jelennek meg róluk az újságokban, ahol a riporter kiforgatta a szavaikat. Engem az ideg megölne az ilyenektől... Túl stresszes lenne számomra...
7/10 anonim válasza:
Nem igazán. Szerintem, több gonddal jár, mint örömmel.
8/10 anonim válasza:
Valamennyire hires vagyok, mert van hires családtagom, meg hires barátaim is. A színésznő családtagom pl. egyáltalán nem önmaga, nem tudom már eldönteni, hogy ki ő valójában, mert mindig szineszkedik. A hires barataim pedig kifejezetten zárkózottak, aligha ismeri valaki az igazi személyiségüket. Én általuk lettem valamilyen szinten hires, sokat lógunk együtt és engem is idegesitettek a lesifotók, aztán a pletyka, hogy vajon ki vagyok én, a rejtélyes nő XY társaságában, stb. Emiatt én is zárkózott vagyok, barátkozom, de már elegem van abbol, hogy sokan azért akarnak a közelembe kerulni, hogy megismerkedjenek a hires barátaimmal.
9/10 anonim válasza:
#8 Nem te vagy hires csak az ismeroseid :DDD
10/10 anonim válasza:
Kedves 9.
Olvasd el újra mit írtam. Általuk híressé váltam én is egy szinten. Ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!