Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az amerikaiak mennyire ismerik...

Az amerikaiak mennyire ismerik Európát? Vajon hány amerikai tud Magyarország létezéséről?

Figyelt kérdés
Nagyon régi vágyam az amerikai élet megismerése, és mikor azon gondolkozom milyen lenne ott élni, eszembe jut, hogy tudják-e egyáltalán mi az hogy Magyarország? Van rá esély szerintem, mivel vannak utalások kis hazánkra ismertebb sorozatokban, mint az Agymenők vagy a Family Guy. De kíváncsi vagyok más véleményére is. Szerintetek?

2018. jan. 18. 21:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%
mert én pl. felsorolok sok afrikai országot (zimbabwe, uganda, csád, zambia, etiópia, szváziföld, dél-afrikai öztársaság, épp egyiptomot hagytam volna ki), de nem tudom őket elhelyezni. szerintem az amerikaiak ugyanígy vannak
2018. jan. 19. 21:25
 12/15 anonim ***** válasza:
48%

Talakoztam mar kint olyannal aki jart Budapesten vagy csak tudja hol van Magyarorszag mert szerb baratnoje volt, stb.

Biztos sokan nem tudjak hol van Magyarorszag mint ahogy a magyarok is csak 10-15 allamot tudnak az usaban.

2018. jan. 19. 23:21
 13/15 anonim ***** válasza:
80%
Én hallottam olyanról,olyan amerikai emberről,aki felfigyelt Magyarországra és meg is tanult magyarul.De ez több mint ritkaság.
2018. jan. 24. 13:21
 14/15 anonim ***** válasza:
24%
igen, én is tudok olyat, mint az utolsó, de ez nem gyakori.
2018. jan. 27. 11:11
 15/15 anonim ***** válasza:
24%

Figyelj, egy amerikai ismerősöm mesélte, hogy ők úgy tanulják, hogy mi robbantottuk ki az első VH-t... XD

Szóval szerintem körülbelül betudják lőni...

2018. febr. 28. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!