Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiatal nők! Hogy jut időtök...

Fiatal nők! Hogy jut időtök mindenre?

Figyelt kérdés

Én dolgozom, mellette egyetemre járok, van egy párkapcsolatom, kisállatom. Azt érzem, hogy semmiben sem tudom a maximumot nyújtani, és semmire nincs időm, és energiám sem. A munkahelyem új, rengeteg energiát elvesz az, hogy meg tudjak felelni; napi 9-10 órákat dolgozom rendszertelen beosztásban. Tanulnom kell. Oda kell figyelnem a páromra, szexelnem kell vele, gondoskodnom róla, főznöm kell, takarítanom, háztartást vezetnem, a kisállatomról gondoskodnom. Igényesnek kell lennem, csinosnak, ápoltnak, és vonzónak. A "kell" nyilván idézőjeles, mert szeretnék csinos lenni, és szexelni is szeretnék, csak mégis mindent egyfajta kötelességként élek meg a rengeteg teendő miatt.

Azt érzem, hogy teljesen el vagyok úszva minden téren. Ti hogy csináljátok, hogy mindenre jut időtök? Körmöt festeni, hajat mosni, sminkelni, szőrteleníteni, mosogatni, főzni, wct tisztítani, sepregetni, eljárni dolgozni, szerető párnak lenni, minőségi időt együtt tölteni..(?)

2018. jan. 17. 13:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%
Jahj most olvastam át újra. Olyan, mintha valami srác írta volna, aki ködösen elképzeli, mi a nők dolga. Az összes sztereotípia benne van.
2018. jan. 17. 13:33
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
már bocs de melyik szakra jársz?
2018. jan. 17. 13:33
 13/19 anonim ***** válasza:
34%
Szia. Hát nálam hasonló a helyzet, viszont én vezetni járok és két kutyusom van. Most minden új! Szokatlan, majd belejössz! Ahogy írták, itt a többiek, fel kell állítanod egy helyes kényelmes sorrendet! Az én példám:én reggel 3kor kelek, megiszom a kis kvmat, majd neki álok mosogatni(nincs mosogató gépem) majd ha ezzel végeztem és a kezemben a vizes szivacs, letörlök mindent. Ezután megcsinálom a reggelinket, meg amit elviszünk tusolok, fogat mosok, sminkelek, megcsinálom a hajam,megetetem a kutyusokat és go meló. 7re kell beérnem. Ott délig kikapcsolok agyilag. Mondjuk én álltalában 8 órában dolgozok,de van mikor becsúszik a 12is. Majd délben elkezdek gondolkodni, mitfőzzek,álltalában könnyű dolgot találok ki. Eltelik a munka , ha van oktatásom megyek ha nincs megyek haza.Bevásárolok felrakom a kaját főni. Akkor felseprek. Majd a kutyákkal foglalkozok. Este vacsi nekünk is és a kutyusoknak is,fürdés azután felmosás, mikor mindenki a helyén van és alvás. Álltalában reggelente mosok. Az úgy jobb nekem. A nagyobb takarítást(portörlés, porszívó stb azt szombatra hagyom) és el jön a vasárnap az az én napom. Akkor csak magammal foglalkozok és a családommal, párommal és a kutyákkal.
2018. jan. 17. 13:37
 14/19 A kérdező kommentje:

9-es válaszolónak írom, hogy nem várja el, hogy este munka után főzőcskézzek, mert eleve éjfél körül szoktam hazaérzni, vicces is lenne. És mint korábban írtam, szokott segíteni, de nekem az pl nem túl férfias, ha ő vasalna, vagy ilyesmi. De ez mindenkinek a saját véleménye szerintem. :)

A hétvégi pihenés meg azért nem annyira lehetséges, mert majdnem minden hétvégén is dolgoznom kell. Az egyetem viszont annyiból könnyebbség, hogy levelezőre járok, tehát oda bejárnom nem kell, vagy csak nagyon ritkán. Inkább azzal van a gond, hogy sokat kell(ene) tanulnom.

És bár egy kíváncsi srác lennék...:D

2018. jan. 17. 13:43
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy!

Én is dolgozom, egyetemre járok (matematika), cicám van, barátom van, edzés, házimunka (főzni nem főzök már, minden nap veszek/rendelek), haverok, hajmosás, szőrtelenítés, mindig tiptop külső, na meg egy kis pihenés... sajnos erre nincs semmi titkos módszer, ez nem kivitelezhető, mindig fel kell állítani egy aktuális fontossági sorrendet, amik a végén vannak, azok lemaradnak. Ez van.

2018. jan. 17. 13:46
 16/19 anonim ***** válasza:
74%
Először mindig a kötelezettségeinket végezzük el, aztán jut idő egymásra, persze, valamikor alig, mert mindketten bezuhanunk az ágyba és ennyi. Én estig tanulok (végzős vagyok, már megy az érettségi hajrá, közben intézem a felvételivel kapcsolatos dolgokat), párom is este ér haza általában, fáradtan. Túl sok romantika nincs mostanában a napjainkban, de minden este beszélgetünk, így hagyjuk magunk mögött a stresszt. Próbálok mindig vonzó és szexi lenni, aztán ha már nagyon elegünk van mindenből, akkor lazítunk máshogy is.
2018. jan. 17. 16:37
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

Ezért kellett az ostoba pitsàknak a nagy fene egyenjogúsàg!Nem volt elég a hàztartàsvezetés,gyereknevelés,szexelés, a magunk csinosítsa és még sorolhatnàm a temérdek női feladatot.Még kellett munka meg egyetem is??!!Mi a bànatos fenének?!

Most meg sír a szàjuk,hogy ez sok!

Mindennap elàtkozom a tetves munkàt,mert baromira nehéz összehozni,hogy az éhbérért végzett kulimunka utàn még a hàztartàst is csinàljam.Àllatom van,hobbim is.Azokra alig jut energia.A hàz úszik...Pàrom nincs,bele se merek gondolni,hogy kezdhetnék így kapcsolatot.Agyrém az egész!

2018. jan. 17. 16:59
 18/19 anonim ***** válasza:
34%

Amúgy én a munkàn spórolok.Magyaràn nem végzem olyan precizen.Szaros minimàlbérért nem szeretném túlhajtani magam.A hàzimunka sajnos sokszor szabadnapjaimra torlódik még így is,akkor meg az a baj..

Bőven elég lenne egy nőnek a hàztartàs!

2018. jan. 17. 17:08
 19/19 health visitor ***** válasza:
48%
Én az alvást hanyagolom. Hosszú évek alatt elég jól meg lehet szokni a fáradtságot. Bár ez a fajta megoldás nem mindenkinek tesz jót. :)
2018. jan. 17. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!