Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a német...

Mi a véleményetek a német nyelvről?

Figyelt kérdés

2018. jan. 13. 19:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon hosszúak a szavak, a der die das rendszer meg egy nagy f#szság, de ezen kívül én szerettem. Nem nehéz nyelv, csak annak tűnik.
2018. jan. 14. 01:32
 12/18 anonim ***** válasza:
59%

Kiejtése szerintem nem nehéz, meg néha egész kellemes a hangzása, de részemről ennyi az össze pozitívum.

4 évgi tanultam, de úgy hogy épp csak 2-es meglett mindig. Angol meg úgy ment, hogy érettségi után megkérdezték, hogy nem-e éltem angliában, pedig az angol 90%-át nem is a suliban a gimiben tanultam, hanem ami interneten, játékokban és filmeken ekresztül ragadtt rám, ellenben a kiejtésem szörnyű. :D

2018. jan. 14. 03:17
 13/18 anonim ***** válasza:
67%
Mi a nyavalyának kell lepontozni a válaszokat? Mindenki a saját tapasztalatait írta le. Mi olyan haszontalan abban, hogy NEKEM NEHÉZ például? Ez én vagyok, nem mindenki más... Az angolt könnyen tanultam és könnyen tartom szinten vagy fejlesztem, azt óvodás koromban kezdtem tanulni, jártam kint Olaszországban párszor, soha nem tanultam az olasz nyelvet, de ragadtak rám a kifejezések, így valószínűleg azt is könnyen tanulnám. A németet középiskolában tanították, de egyszerűen nem ment, tőlem az a nyelv nagyon idegen. Kézzel-lábbal elkommunikálok, ha muszáj, de soha nem fogom szépen beszélni. A munkámban nincs szükségem rá.
2018. jan. 14. 10:49
 14/18 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem tök jó egyébként :)

Ok, nicht einfach, aber nicht so schwer... ;)

2018. jan. 14. 13:28
 15/18 A kérdező kommentje:
#13-as! Én senkit nem pontoztam le.
2018. jan. 14. 14:00
 16/18 anonim ***** válasza:
Nyilván nem is neked szólt, kérdező, hanem azoknak, akik még egy ilyen kérdésnél is nyomkodják a semleges meg nem hasznos kezeket azokra a válaszokra is, akik a kérdésre válaszoltak. Egy véleményről érdeklődő kérdésre csak saját szemszögből válaszolhatunk, általánosságban nem. Én nem minősítettem a német nyelvet, csak leírtam, hogy számomra nehezen tanulható, ami igaz. Valószínűleg a kínait meg az arabot is nehéznek érezném. Vannak olyan nyelvek, amiket meg könnyebben tanulok. Másnak meg lehet, hogy pont könnyű, és azok nehezek, amiket én tanulok könnyen. Nem vagyunk egyformák.
2018. jan. 14. 16:35
 17/18 anonim ***** válasza:

Most őszintén nem mindegy az a pontozás, engem is lepontoztak, most mi van?

Legjobb lenne ezt az egész pontozosdit kivenni a rendszerből aztán kész.

2018. jan. 14. 17:38
 18/18 anonim ***** válasza:
49%
De, mindegy, és látom, hogy mindenki megkapta. De egy ilyen kérdésnél semmi értelmét nem látom lehúzni a válaszokat.
2018. jan. 14. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!