Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azok a kb.25 éves srácok,...

Azok a kb.25 éves srácok, akik 200-as vagy 220 as CLA mercikben ülnek bent a városban, mit dolgoznak? Hogy ennyi idősen alsó hangon 10 misit költenek kocsira?

Figyelt kérdés

És akkor a márkás ruháról ne is beszéljünk, ami több százezernyi lehet rajta, a karóra, a szép barátnő, akit nem 2 forint fenntartani.

És 300 körül keresek, ami átlag feletti, de örülök, ha összejön a pénz a kis KIA CEE'D-re amit kinéztem.

2018. jan. 12. 19:24
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Nagy része lízing😀
2018. jan. 12. 20:08
 22/31 anonim ***** válasza:
59%

Polgári munkából(Mérnök, Fejlesztő, Osztályvezető) nehogy azt gondold hogy elérhető a 10 milliós autó.

Attól függ magyar-e, ebben az esetben rohadt gazdag vállalkozó család akkor, ha cigányok akkor meg amit eltudsz képzelni, egy Porsche-val állt az asszony a pirosnál, telefon úgy állt a kezében hogy a pecsétgyűrűs ujja véletlenül se érjen a telefonhoz, piros bőrdzseki rajta, fél ujjnyi vastag nagy karika fülbevaló csillogott mint a franc, szerinted dolgozhat 8-12 órában? :) Amikor tipikus oláh cigány volt, abból is a dörzsöltebb fajta

Egyébként ha sikerül vevőkört találni, és lebukás nélkül csinálni a marihuána termesztést, akkor max 2 éven belül átlagosan megvehetsz egy 10 milliós kocsit, úgy hogy mellette már házad van stb. Kicsit számolni kell és megtudod milyen összegek vannak ebben.

2018. jan. 12. 20:15
 23/31 anonim ***** válasza:
57%

# 21

Mikor fejezed be a mesedélutánod?

Egyébként hallottam már olyanról, hogy jogász ment el ilyen helyre dolgozni, mert 2x annyi fizetést kapott, mint a közjegyző irodában, ahova pályakezdőként felvették.

Szóval ne degradáld le az ott dolgozó embereket, nem mintha bárkit megbántanál vele, maximum szociopata féregnek néznek.

2018. jan. 12. 20:15
 24/31 anonim ***** válasza:
43%

Lányként nem értem mi olyan szép egy BMW-ben?

Úgy értem,olyan lányos az a kocsi,egy fekete hatalmas JEEP sokkal szebb,meg praktikusabb is.:)

Más,dicsekedni avval,amink van,az súlyos önbizalomhiányra utal.Nem jó dolog dicsekedni,meg menőzni,mert ettől nem lesz jobb neked.

Meg azt árulja el valaki,miért jó egyeseknek lealázni azt aki nem olyan"nagyok"mint ő királyi fennségességei a GYK-nak.Mondom ezt úgy,hogy nagy terveim vannak az életben.És nem,nem kell végigtanulnod az életedet,vagy drogokkal foglalkoznod,vagy prostituálnod magad a sikerért.

Elég,ha van egy jó ötleted,és azt megvalósítod.Vagy találsz egy irányt ami érdekel és azt az egy!!!!!!!!!!!!!tantárgyat kitanulod,és reménykedsz,és dolgozol,és teszel érte.

2018. jan. 12. 20:22
 25/31 A kérdező kommentje:
Valamelyik troll csal ezerrel a pontozással...
2018. jan. 12. 20:28
 26/31 anonim ***** válasza:

A látszat nem minden, ahogy előttem többen is leírták nem kell feltétlenülkőgazdagnak vagy mérnöknek lenni, hogy valaki ilyen autókkal furikázzon.

Az igazán intelligens gazdagok inkább meghúzódnak, nem adnak sokat a látszatra, ismerek olyan milliárdos vállalkozót, aki megelégszik egy egymillió forintos használt kocsival, a lényeg, hogy a gyerekeit biztonságosan szálíthassa vele, illetve azzal megy a projektjeit felügyelni.

2018. jan. 12. 20:37
 27/31 anonim ***** válasza:

az autóbérlés is nagy biznisz.

főleg a bűnözői körökben.

kipenget havi 1-3 kilót a bérlésre és beleül a 30-50 millás verdába,amit a bérbeadó lízingel egy németországi csöves nevére.

ez több szempontból hasznosabb mint megvenni.

1.ha nyakon csípi a nav,havi 3 kilóról könnyebb nyilatkozni,mint 50 millás autóvásárlásról.

2.az érdekcsoportjai előtt viszont ugyanúgy menőzhet,hogy ő ilyen kocsival vereti.

2018. jan. 12. 21:44
 28/31 anonim ***** válasza:

[link]

Havi 100-150 K-tól már elérhatő. Ha mondjuk örököltél lakást akkor akár te is kitudod fizetni. És már 200k fölöt van az átlag fizetés. Nem olyan elérhetetlen.

2018. jan. 12. 21:52
 29/31 anonim ***** válasza:

30 autós (kamion) fuvarozó céget vezetek, amit apámtól örököltem. Elég jól megy a szekér...

Az autóm meg J-s astra.... nem is kell több.

Én is ugy gondolom, hogy aki igazán gazdag, az nem feltünősködik.

2018. jan. 12. 22:20
 30/31 anonim válasza:
Apuci és Anyuci varázskártyája állja a sarat! Tisztelet a kivételnek!
2018. jan. 13. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!