Azok a kb.25 éves srácok, akik 200-as vagy 220 as CLA mercikben ülnek bent a városban, mit dolgoznak? Hogy ennyi idősen alsó hangon 10 misit költenek kocsira?
És akkor a márkás ruháról ne is beszéljünk, ami több százezernyi lehet rajta, a karóra, a szép barátnő, akit nem 2 forint fenntartani.
És 300 körül keresek, ami átlag feletti, de örülök, ha összejön a pénz a kis KIA CEE'D-re amit kinéztem.
Polgári munkából(Mérnök, Fejlesztő, Osztályvezető) nehogy azt gondold hogy elérhető a 10 milliós autó.
Attól függ magyar-e, ebben az esetben rohadt gazdag vállalkozó család akkor, ha cigányok akkor meg amit eltudsz képzelni, egy Porsche-val állt az asszony a pirosnál, telefon úgy állt a kezében hogy a pecsétgyűrűs ujja véletlenül se érjen a telefonhoz, piros bőrdzseki rajta, fél ujjnyi vastag nagy karika fülbevaló csillogott mint a franc, szerinted dolgozhat 8-12 órában? :) Amikor tipikus oláh cigány volt, abból is a dörzsöltebb fajta
Egyébként ha sikerül vevőkört találni, és lebukás nélkül csinálni a marihuána termesztést, akkor max 2 éven belül átlagosan megvehetsz egy 10 milliós kocsit, úgy hogy mellette már házad van stb. Kicsit számolni kell és megtudod milyen összegek vannak ebben.
# 21
Mikor fejezed be a mesedélutánod?
Egyébként hallottam már olyanról, hogy jogász ment el ilyen helyre dolgozni, mert 2x annyi fizetést kapott, mint a közjegyző irodában, ahova pályakezdőként felvették.
Szóval ne degradáld le az ott dolgozó embereket, nem mintha bárkit megbántanál vele, maximum szociopata féregnek néznek.
Lányként nem értem mi olyan szép egy BMW-ben?
Úgy értem,olyan lányos az a kocsi,egy fekete hatalmas JEEP sokkal szebb,meg praktikusabb is.:)
Más,dicsekedni avval,amink van,az súlyos önbizalomhiányra utal.Nem jó dolog dicsekedni,meg menőzni,mert ettől nem lesz jobb neked.
Meg azt árulja el valaki,miért jó egyeseknek lealázni azt aki nem olyan"nagyok"mint ő királyi fennségességei a GYK-nak.Mondom ezt úgy,hogy nagy terveim vannak az életben.És nem,nem kell végigtanulnod az életedet,vagy drogokkal foglalkoznod,vagy prostituálnod magad a sikerért.
Elég,ha van egy jó ötleted,és azt megvalósítod.Vagy találsz egy irányt ami érdekel és azt az egy!!!!!!!!!!!!!tantárgyat kitanulod,és reménykedsz,és dolgozol,és teszel érte.
A látszat nem minden, ahogy előttem többen is leírták nem kell feltétlenülkőgazdagnak vagy mérnöknek lenni, hogy valaki ilyen autókkal furikázzon.
Az igazán intelligens gazdagok inkább meghúzódnak, nem adnak sokat a látszatra, ismerek olyan milliárdos vállalkozót, aki megelégszik egy egymillió forintos használt kocsival, a lényeg, hogy a gyerekeit biztonságosan szálíthassa vele, illetve azzal megy a projektjeit felügyelni.
az autóbérlés is nagy biznisz.
főleg a bűnözői körökben.
kipenget havi 1-3 kilót a bérlésre és beleül a 30-50 millás verdába,amit a bérbeadó lízingel egy németországi csöves nevére.
ez több szempontból hasznosabb mint megvenni.
1.ha nyakon csípi a nav,havi 3 kilóról könnyebb nyilatkozni,mint 50 millás autóvásárlásról.
2.az érdekcsoportjai előtt viszont ugyanúgy menőzhet,hogy ő ilyen kocsival vereti.
Havi 100-150 K-tól már elérhatő. Ha mondjuk örököltél lakást akkor akár te is kitudod fizetni. És már 200k fölöt van az átlag fizetés. Nem olyan elérhetetlen.
30 autós (kamion) fuvarozó céget vezetek, amit apámtól örököltem. Elég jól megy a szekér...
Az autóm meg J-s astra.... nem is kell több.
Én is ugy gondolom, hogy aki igazán gazdag, az nem feltünősködik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!