Mit tennél, ha az utcán sétálva találnál 20000 Ft-os címletekben kb fél millió Ft-ot?
Nem tartanám meg. Ki tudja, hogy kié. Ha valami lopásból, vagy más bűnügyből származik, akkor akár hozzám is odatalálhatnak (akár a rendőrség, akár a bűnözők) és nem akarok semmibe sem belekeveredni. És kamera sem kell. Régen sem voltak, mégis sok mindenkit megtaláltak.
A másik meg, mi van, ha olyan hagyta el, akinek nagyon nagy szüksége van rá. Pl. most vette ki a bankból az évek alatt összekuporgatott pénzét, ami kellett volna valamihez, és elhagyta. Én nem tudnám elviselni, ha valakinek a szenvedése az én lelkemen szárad.
Ha tudnám,hogy olyan hagyta el,aki multumilliomos és nem számit neki ennyi összeg persze,hogy megtartanám.
Másik esetben eltenném nem nyulnék hozzá csak évek mulva,ha nem találnék rá jelentkezõt.
[link] :D
Nem tudom, lehet, hogy döbbenetemben ott hagynám.
Sok álszent...
Annyi meg annyi átverős műsorban bebizonyosodd már, hogy szinte mindenki felveszi és elteszi szemrebbenés nélkül...
18: Pont ezért írtam, hogy nem tudom. Mondtam már le potyapénzről, de persze közel sem ennyiről. Nyilván nem mindegy az sem, hogy milyenek a körülményeim, mennyire lennék rászorulva. Amúgy szerintem sokan inkább pont azért nem élnének vele, mert átverésre gyanakodnak, ha őszinték akarunk lenni, akkor jogosan.
Egyébként ha szerinted a műsorok nincsenek manipulálva, akkor pont olyan naiv vagy, mint az itteniek álszentek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!