Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha zaklatnak? Sürgős.

Mit tegyek ha zaklatnak? Sürgős.

Figyelt kérdés
Egyik volt osztálytársam folyamatosan hivogat, és követ. Én ugyan nem veszem fel neki, de közöltem már vele többször is hogy hagyjon békén. Ennek ellenére itt van a házunk előtt és nem megy el, én pedig félek kimenni. Szerintetek mit tegyek?

2018. jan. 6. 19:23
 1/7 Zoli780806 ***** válasza:
100%
Szólj apádnak.
2018. jan. 6. 19:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Kés is volt nála. Láttam!
2018. jan. 6. 19:31
 3/7 anonim ***** válasza:
És miért megy utánad ennyire? Kidobtad vagy nem jöttél vele össze?
2018. jan. 6. 19:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Nincs apad?? Vagy bármilyen ferfi ismerősöd aki elintezne?? Nem akarom elhinni.
2018. jan. 6. 19:35
 5/7 anonim ***** válasza:
94%
Tudom-tudom, spicliskedni nem szép dolog, de ebben az esetben feltétlenül mondd el a szüleidnek. Ha valaki olyan beszél vele, akinek tekintélye van (pl egy felnőtt), akkor nagyobb eséllyel fogja fel, hogy ideje lekopni.
2018. jan. 6. 19:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Meséld el bármelyik szülődnek, tanárnak, bárki felnőttnek akiben megbízol. Ne hagyd, hogy megfélemlítsen, mert azt akarja valószínűleg (bár nem derült ki miért követ).
2018. jan. 6. 20:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Szólj be a rendőrségre, hogy egy szatír gyerek mutogatja magát-izéjét a házatok előtt s a kapuban is zaklatott már.

Jönnek, megfogják, mesélsz, viszik..., többet nem jön leskelődni kiengedése után...ennyi.

2018. jan. 6. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!